čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Uvijek 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Mene zanima kako ce se tema završiti. Molim da se ne gasi!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Ludonja!bertone je napisao/la:Ovo zadnje je kao reklama za žitne pahuljice
Imaš pravo, daleko je bolje!audiosl4ve je napisao/la:bolje nego iCooleech![]()
Ajde, ajde, naj se dat isprovocirat.dupin je napisao/la:A jesi mimozica, Kuliću!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ma nisi me isprovocirao. Nemoj ti svoje buve bact´ na me, razumiš!Cooleech je napisao/la:Ajde, ajde, naj se dat isprovocirat.dupin je napisao/la:A jesi mimozica, Kuliću!Šala mala i odlična prilika za malo DRAME!
Nema veće religije od istine!
- Cooleech
- Moderator
Bu!dupin je napisao/la:Nemoj ti svoje buve bact´ na me, razumiš!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
aj da i ja nešto pizdnem ujutro...
- Cooleech
- Moderator
Nemoj, brate, bit tako lažno skroman..shicy je napisao/la:aj da i ja nešto pizdnem ujutro...
Konačno
korektan članak kod bugovaca, osim naslova.
Dobar materijal da na brzinu pouči novinare senzacionaliste osnovama rada nuklearke.
http://www.bug.hr/vijesti/sto-curi-krskom/141006.aspx
Dobar materijal da na brzinu pouči novinare senzacionaliste osnovama rada nuklearke.
http://www.bug.hr/vijesti/sto-curi-krskom/141006.aspx
Where there is a gui there's a way.
Eto, upravo sam saznao da je lastan AKA cp.tar sa forum.hr umro. Ne znam da li se ikada učlanio na lzs, ali lako moguće jer je uvijek bio aktivan oko i linuxa, i generalno geekovskih stvari. Među zadnjima sa kojima sam još na ircu ostao aktivan. Uvijek se sa njime moglo super porazgovarati i bio je bas ljudina. Rip
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!