Najlakše je kriviti nekoga;shabek je napisao/la:Problem je Plasma ili je problem Kubuntu?
Sličan problem, prestane otvarati stranice (a prikazuje da je spojen), onda ugasiš i upališ wifi i radi normalno;shabek je napisao/la:wireless je prestao raditi (ili uopće nije radio) iako je bio spojen na mrežu (koja je nestala sa popisa nakon što sam kliknuo na disconnect)
Isto, a i bez toga instaliraš i koristiš synaptic ako ti je potreban;shabek je napisao/la:pretraživanje aplikacija u muonu uopće nije radilo (bilo što sam upisao nije davalo nikakve rezultate)
Sumski je u openSUSE temu postavio link, to je ispravljeno (u KaOS radi normalno) ali u Kubuntu još nema;shabek je napisao/la:Add to Places' u Dolphinu nije radilo
Svako okruženje je sređeno na svoj način - ili lako ili složeno;shabek je napisao/la:neke stvari mi se čine bolje riješene nego što to ima Gnome
Dešava se, ali i nije neka šteta učinjena prelaskom na Plasmu 5 jer je dostupan Kubuntu 14.04 LTS sa KDE4.Nisu tu problemi same greške, več činjenica da sam ih u kratkom vremenu pronašao toliko. Ovo sve skupa mi je pomalo čudno, nekako je preveliki broj problema za jedan release
Dosta toga je i na zajednici, da prijavi bugove i pomogne razvijateljima da reproduciraju iste (za Kubuntu nisam prijavljivao ništa, jer sam ga jedan dan koristio - svidio mi se Semplice..., ali da sam ostao duže bi, jer koja je svrha prijaviti bug i poći).
Pozz.