ajme to ce biti bolje u zivo odraditi ali jebeno je bilo... realno nisam se umorio tako jako buduci da je trajalo 9 sati (od prilike 8+1 sat odmora putem) ali najtezi dio su stopala
znaci trebaju ti jako dobre tenisice ako ces bas na utrku znaci trcati ili planinarske cipele ako ces ondako rekreativno
prvo je bila uzbrdica (vidis na linku graf sto se tice visina) koja je lagana ako imas snage u nogama, nakon toga dobra ruta po grebenima na vrhu mosora koja je onako srednje teska ali noge unistis po kamenjima i opasno poprilicno i onda dodje najtezi dio silazak koji je boze sacuvaj, ja sam na pola puta psovao vec, nije mu bilo kraja bio sam luuuud, stopala bole, koljena udaras, sunce tuce u glavu zivci popustaju...
kada smo dosli dolje sto je na karti izgleda kao pola puta ostatak je bila setnjica prirodom samo sto te bole stopala sa zuljevima tako da ne uzivas bas previse... pred kraj ti je vec dosta svega i samo zelis doci na kraj
i nemoj otici odmah na utrku, skupi ekipicu i jedanput prodji rekreativno da znas od prilike sto te ceka
dobar dio ove rute tj onaj najtezi je novonapravljen i cak su ovi profici koji su odtrcali vise nego duplu dionicu (krenuli sa klisa) su komentirali na check pointovima kako su stvarno pretjerali sa dionicom di se spustas jer je jebena
sretno i ulozi pare u obucu

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.