Kod: Označi sve
journalctl -f
tail -f /var/log/syslogModerator/ica: Moderatori/ce
Kod: Označi sve
journalctl -f
tail -f /var/log/syslogDanas i mene zeza na Xubuntu 14.04. Tek toliko da vidite da niste jedini.bikerbj je napisao/la:je ali se ipak dešava......

Ja sam imao taj problem na 32bit verziji. Izgleda da se nakon nekog vremena dns zblesira, barem je tako bilo kod mene. Nakon nekoliko minuta rada, jednostavno se više ne vidi niti jedan dns query poslan sa Jessie stroja. Nakon nekog vremena izgubim i IP spojivost i samo sam spojen na wireless, ali bez podatkovne komunikacije.bikerbj je napisao/la:zafrkava li koga internet na debianu 8......sve radi recimo ostavim komp na miru nekih 10-15min i internet više neradi.....a sve je kao ok....onda restartam mrežne veze i opet radi....
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
S koje distre (ili eventualno OS-a, ako nije GNU/Linux) si prešao na Debian? Koje si radno okruženje ranije koristio? Koliko dugo koristiš Debian Jessie i Gnome kao radno okruženje? Zašto ti se konkretno sviđa?demento je napisao/la:prešao na debian jessie ..gnome
sviđa mi se.