Glazba

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shicy
Spol: M

Re: Glazba

Post Postao/la shicy »

Počivao u miru :place
dupin

Post Postao/la dupin »

R.I.P.

Nema veće religije od istine!
Yeti

Post Postao/la Yeti »

"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
dupin

Post Postao/la dupin »

Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Ovo go.no koje uspoređuje hrvate s nacistima si stavio ovdje s kojim razlogom? Pišan mu se na svo njegovo znanje i umjetnost.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
shicy

Post Postao/la shicy »

nemali dio Hrvata se i hvali dijelom povijesti usko povezanim s nacizmom i fašizmom tako da mu usporedba jednim dijelom i ima smisla.
Pametan se čovik srami onoga čime se budala ponosi, a nije da su pametni kod nas u većini...
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

shicy je napisao/la:nemali dio Hrvata se i hvali dijelom povijesti usko povezanim s nacizmom i fašizmom...
Idemo u ljuti offtopic, ali... Ista je stvar i s partizanštinom pa ne vidim da se oko toga "lome koplja". Bleiburg? To je bilo ok? :pogled_dolje
A to što je dio nacije zaražen debilizmom i neukošću me ne smeta ali me itekako smeta kad me "umjetnik" uspoređuje s nacistima.
Sramota. Nije zaslužio ni prvu crtu slova p od pažnje ali je itekako zaslužio moj (naš) prijezir.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
shicy

Post Postao/la shicy »

nemaju se šta lomit koplja ;)
antifašizam je antifašizam i kao takav je, barem u startu dobar, a zločin je zločin i treba bit sankcioniran, bez iznimke ;)
samo nemojmo više o politici, ne da mi se :D
dupin

Post Postao/la dupin »

Ova priča je prerasla ovaj podforum. Ako hoćete, nastavite na nekom drugom podforumu. Nisam znao da je Dylan rekao što je rekao, pa ti Cooleechu hvala što si me obavijestio. To ne znači da više neću slušati Dylana. :kava
gagiD

Post Postao/la gagiD »

Odgovori