znam kako jeNoMaam je napisao/la:
Evo da ja malo kukam![]()
Heben je život bez klime![]()
Pozz
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
ovisi ti sa koje je mjerne stanice. Ako je došla ta temperatura sa stanice usred nekog polja na rubu grada di nema puno okolnog betona (tamnije površine koja upija temperaturu) eto ti te razlike....
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Znam da se mjeri temperatura jedan metar od tla, ali me zanima gdje su te službene mjerne stanice jer ove privatne uvijek pokazuju više
- vision
- Spol: ♂
Ajde, nije toliki problem preživjeti ova dva mjeseca u godini.
-
Staromodan
To sam i ja htio pitati, sta nikome nije vruce, ali predpostavio sam da su se korisnici prezasitili rasprava, pa da im nije do pisanja. Ove godine ne obracam paznju na vrucinu kao prije. Ponekad procitam vijesti tako da se malo nasmijem novotarijama, iako kad malo bolje razmislim to nije smijesno, ali nema smisla. Planirao sam ovih dana nastaviti proucavati racunala, ali... preumoran sam. U slobodno vrijeme tamanim muhe i komarce. Poceo sam nositi siltacu, jer bez nje prestanem razmisljati nakon nekoliko minuta vani. Nekoliko puta sam se sapunao ispod ruke dok "miris" nije popustio, iako se svakodnevno tusiram. Obucem se i dok dodjem do vrata opet sam mokar. Kad se vratim, fleke izgledaju kao da se nisam prao nekoliko tjedana. Ove godine sam vidio cak dvije djevojke u ljetnim haljinama, inace vecinom nose hulahopke i majce kratkih rukava. Sto se tice mobitela, meni nedostaje izdrzljivost i jednostavnost odprije petnaestak godina. Sta irc opet skuplja paucinu? Mozda bih trebao skinuti kapu i odmoriti se.
- jurastublic
- Spol: M
Odmori se, al' ne skidaj kapu ni za boga. Počneš li razmišljati, gotovo je.Staromodan je napisao/la: Mozda bih trebao skinuti kapu i odmoriti se.
"Hodor bre foobar"
-
Staromodan
"Poceo sam nositi siltacu, jer bez nje prestanem razmisljati nakon nekoliko minuta vani."
Sto znaci da se nakon par minuta vani skuham i vise ne mogu razmisljati od vrucine. Prije sam se vratio u kucu dok ne dodjem k sebi, ali onda sam se sjetio kape siltace - silterice. Deblja je pa dobro stiti od sunca i dobro upija znoj.
A kad sam vidio kakvi su drugi i da je nekima jako lijepo biti glup, onda sam napisao:
"Mozda bih trebao skinuti kapu i odmoriti se."
Zadnji put sam bio na odmoru, hm... ne sjecam se.
Jel mozda netko od vas isprobavao XFS?
Sto znaci da se nakon par minuta vani skuham i vise ne mogu razmisljati od vrucine. Prije sam se vratio u kucu dok ne dodjem k sebi, ali onda sam se sjetio kape siltace - silterice. Deblja je pa dobro stiti od sunca i dobro upija znoj.
A kad sam vidio kakvi su drugi i da je nekima jako lijepo biti glup, onda sam napisao:
"Mozda bih trebao skinuti kapu i odmoriti se."
Zadnji put sam bio na odmoru, hm... ne sjecam se.
Jel mozda netko od vas isprobavao XFS?
Imali smo sada temu o XFS-u, ja sam ga koristio prije.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Meanwhile in Split...

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
U biti dok god je temperatura ispod 37 ventilator još pomaže, no iznad toga samo čini stvari gorima...