Prognoze za Bilićev debi u West Hamu Unitedu? Mislim da bi mogao izvući 1:1počinje nova sezona Premiershipa
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
volio bih da izvuku barem bod kod Arsenala 
Bolje nego li sam se nadao - velika pobjeda. Svaka čast Biliću!! (premda će se uvijek naći netko tko će pljuckati i umanjivati uspjeh)shicy je napisao/la:volio bih da izvuku barem bod kod Arsenala
ne može se umanjiti Bilićev uspjeh. S onakvom momčadi je čudo pobijediti Arsenal u gostima 
I ja kažem da mu se ne može umanjiti uspjeh. Premda, ne vjerujem da mogu baš takvu formu zadržati jer je to još dosta mlada ekipa ali možda me i iznenadi. Dobar je Nane, više nikada nećemo imati tako dobrog izbornika. Još da mu neki nisu uvjetovali koje igrače mora postavljati u igru, gdje bi nam bio kraj... Uglavnom, onaj mali 16-godišnjak kojeg je danas postavio kao defenzivnog veznog me je šokirao; mali igra ko' lud! 
vidit ćemo. želim mu sreću i puno uspjeha jer je konačno dobio posao iz snova, biti menadžer engleskog kluba 
shicy je napisao/la:vidit ćemo. želim mu sreću i puno uspjeha jer je konačno dobio posao iz snova, biti menadžer engleskog kluba
Ajmo, što prodaje Bugatti d.o.o? Hrvatska firma..... lade nive, očito.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Haha, vidi, stvarno 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ovih dana traje meteorska kiša Perzeidi, a za noćas se očekuje maksimalna učestalost (cca 80 meteora po satu).
Mjesec je povoljan, naoblaka bi trebala biti slaba, još kada bi se neka glava u gradskoj upravi sjetila ugasiti dio ulične rasvjete na pola sata, eto turističke atrakcije kakve nema na daleko i široko.
(bila je slična akcija gašenja rasvjete za dan planeta zemlje)
Mjesec je povoljan, naoblaka bi trebala biti slaba, još kada bi se neka glava u gradskoj upravi sjetila ugasiti dio ulične rasvjete na pola sata, eto turističke atrakcije kakve nema na daleko i široko.
(bila je slična akcija gašenja rasvjete za dan planeta zemlje)