čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Sinoć sam ih vidio tri, preksinoć dva.. no mislio sam da je to normalno jer sam trenutno u kući kod staraca gdje je zagađenost uličnom rasvijetom i općenito umjetnim svjetlom minimalna 
Ja imam susjede koji se nadmeću u rasvjeti dvorišta. 
Ubili su Salopeka izgleda
Nevjerojatno.
(I samo da upozorim, nemojte stavljati slike koje su objavili na forum, čisto iz poštovanja prema obitelji i drugim forumašima.)
(I samo da upozorim, nemojte stavljati slike koje su objavili na forum, čisto iz poštovanja prema obitelji i drugim forumašima.)
strašno. počivao u miru
ste im vidjeli mapu? Kane se preko čitavog balkana do njemačke proširiti i preko španjolske i portugala.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- audiosl4ve
- Spol: M
ma ta mapa je glupost cista
War Pigs!!! 
Ne bih se složio. Neke ideje ne umiru nikada. Nisu osmanlije tako davno vladale ovim područjima, a kladim se da ima hrpa spavača po, ne samo Europi, nego i Hrvatskoj. Za primjer su ovi sve učestaliji upadi imigranata, neka se 5 provuče u svakoj turi, mogu napravit enormnu štetu jer su dovoljno indoktrinirani i fanatični za bilo što.audiosl4ve je napisao/la:ma ta mapa je glupost cista
Ograđujem se od toga da imam nešto protiv muslimana ili bilo koga drugog koji žive svoju vjeru bez da ugrožavaju druge.
Gledajući TV i čitajući novine stalno mislimo da je to daleko od nas..dok se ne dogodi u susjedstvu ili susjedu
All work and no play makes Jack a dull boy
I sve to zbog crnog vraga koji dolazi iz utrobe zemlje, baca vatru oko sebe, sve uništava i vlada svijetom-nafta
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
- audiosl4ve
- Spol: M
pa gle ne kazem da nije moguce, naravno da je moguce i ne daj Boze da se nesto tako dogodi ali iskreno cisto sumnjam da bi se kacili previse. Ko da od BIH, Srbije i Hrvatske imaju neke koristi. Sve zemlje se priblizavaju Grckoj.demento je napisao/la:Ne bih se složio. Neke ideje ne umiru nikada. Nisu osmanlije tako davno vladale ovim područjima, a kladim se da ima hrpa spavača po, ne samo Europi, nego i Hrvatskoj. Za primjer su ovi sve učestaliji upadi imigranata, neka se 5 provuče u svakoj turi, mogu napravit enormnu štetu jer su dovoljno indoktrinirani i fanatični za bilo što.audiosl4ve je napisao/la:ma ta mapa je glupost cista
Ograđujem se od toga da imam nešto protiv muslimana ili bilo koga drugog koji žive svoju vjeru bez da ugrožavaju druge.
Gledajući TV i čitajući novine stalno mislimo da je to daleko od nas..dok se ne dogodi u susjedstvu ili susjedu