Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva
A kolika bi plaća bila za senior i junior admine? Dakle, ne pripravnike i kakve perkove nudite?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
bundeva1042
- Spol: Ž
cula sam da je prosjecna neto 5800, a srednja 6200.
-
Max Bunker
@shrike
Ja nemam nikakvog doticaja sa tom firmom tako da ces njih morati pitati za detalje.
Ta fejs grupa it jobs croatia je ok i cesto neko trazi razne profile.
Ovo za ts mi se cinilo zgodno jer nije bio uvjet neko silno iskustvo ili znanje a i job je lagan..pa sam ih zato ovdje copy-paste... A i trazili su za linux platformu pa razlog više
Ja nemam nikakvog doticaja sa tom firmom tako da ces njih morati pitati za detalje.
Ta fejs grupa it jobs croatia je ok i cesto neko trazi razne profile.
Ovo za ts mi se cinilo zgodno jer nije bio uvjet neko silno iskustvo ili znanje a i job je lagan..pa sam ih zato ovdje copy-paste... A i trazili su za linux platformu pa razlog više
Ako nemaš veze sa njima, zašto forsaš onda toliko njihov oglas?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Max Bunker
Vidi vidi.... nastaviš li tako možda jednom i bude Scherlock od tebe... ili bar Fox Mulder ....shrike je napisao/la:Ako nemaš veze sa njima, zašto forsaš onda toliko njihov oglas?
Pa dopal mi se njihov pristup traženju i plaćanju pripravnika jer su jedini na koje sam naišao a da nude više od onog minimalca kojeg tak i tak plaća država. U trenutnim okolnostima većina poslodavaca u biti zloupotrebljava taj program "stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa" da bi dobili besplatnu radnu snagu na godinu dana, a ovi su jedini na koje sam naišao a da su spremni platiti i nekaj iz svog džepa mimo onog kaj daje država.
A drugi je razlog jer je to suport korisnicima koji je vrlo sličan ovdašnjem načinu kada kroz forum pomažemo nekome da nekaj popravi ili instalira , s time da to ovdje svi radimo besplatno a tamo bi čovjek za takvu aktivnost dobijao 4400 kn mjesečno slijedećih godinu dana...
Žišku kompa..... I nemoj mi tu razvijati neke urotničke teorije jer za to sam ja zadužen..hehhehehe
Vidim da je biometerološka prognoza opet loša
Kad je vani vruće držite se hlada i pijte puno vode
Kad je vani vruće držite se hlada i pijte puno vode
-
Max Bunker
Ma pa valjda i kompa shrike a i ti imate bar malo smisla za salu i zezanciju...tak da mani pesimizam .......bertone je napisao/la:Vidim da je biometerološka prognoza opet loša
-
Max Bunker
...isto copy paste sa it jobs croatia fb :
Evolutio d.o.o. hitno traži Linux System administratora s iskustvom za rad u Zadru. Uloga administratora je podrška, održavanje i razvoj specijaliziranih serverskih infrastruktura naših klijenata.Pozeljna znanja i vjestine:-Instalacija, konfiguracija i održavanje Linux servera-Duboko poznavanje Linux OS-a i LAMP stack-Dobro poznavanje Debian distribucije-Dobro poznavanje MySQL-a i replikacije istog-Mrežni i sistemski nadzor s Nagios/Icinga-Razumijevanje mrežnih protokola i VPN tehnologije-Shell programiranjekontakt: jobs@luburic.com
Evolutio d.o.o. hitno traži Linux System administratora s iskustvom za rad u Zadru. Uloga administratora je podrška, održavanje i razvoj specijaliziranih serverskih infrastruktura naših klijenata.Pozeljna znanja i vjestine:-Instalacija, konfiguracija i održavanje Linux servera-Duboko poznavanje Linux OS-a i LAMP stack-Dobro poznavanje Debian distribucije-Dobro poznavanje MySQL-a i replikacije istog-Mrežni i sistemski nadzor s Nagios/Icinga-Razumijevanje mrežnih protokola i VPN tehnologije-Shell programiranjekontakt: jobs@luburic.com
- Abzeenth
- Site Admin
Relativno često je na forumu bilo upita "kako postati Linux sysadmin"; korisnike je zanimalo kakve su sve vještine i znanja potrebne za taj posao, pa možda ovo pomogne za početak:
https://training.linuxfoundation.org/sy ... reer-guide

https://training.linuxfoundation.org/sy ... reer-guide
Na LZS mail smo dobili ovaj mail (oglas):
Postovani/ postovana,
Javljam Vam se iz tvrtke SELECTIO, vodeće tvrtke u području profesionalne selekcije i regrutacije u Hrvatskoj (http://www.selectio.hr).
Nasa tvrtka u ime svojih (većinom internacionalnih) klijenata stalno traži osobe za stalno zaposlenje za različitim IT pozicijama, za rad na izazovnim internacionalnim projektima. Traže se osobe različitih profila, od pripravnika, do juniora i seniora.
Trenutno imamo otvorene pozicije:Svi koji su u potrazi za novim poslovnim izazovima ili žele čuti nove opcije, slobodno nam se mogu javiti za vise informacija na mail
- - BI Developer
- Backend Developer
- Frontend Developer
- Java Developer
- Linux Developer
- Software Test Engineer/ QA
-.NET (#C) Developer
ICT@selectio.hr, a ukoliko se žele uključiti u natječaj za neku od pozicija mogu nam na isti mail poslati svoj CV.
Stoga informaciju slobodno proslijedite svim clanovima Udruge, te osobnim poznanicima i prijateljima.
Lijep pozdrav,