Ja sam postao novi korisnik na forumu,totalni sam pocetnik u Linuxu znam samo neke sitne stvari i zahvalan sam ovom sajtu i forumu koji mi je pomogao da udjem u GNU/Linux vode i nadam se da ce te mi Vi clanovi pomoci da usavrsim znanje i rad na Linux OS-u.
Pozadrav
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Pozadrav
Pozdrav Linux Narode...
Ja sam postao novi korisnik na forumu,totalni sam pocetnik u Linuxu znam samo neke sitne stvari i zahvalan sam ovom sajtu i forumu koji mi je pomogao da udjem u GNU/Linux vode i nadam se da ce te mi Vi clanovi pomoci da usavrsim znanje i rad na Linux OS-u.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Pozadrav
Dobrodošao!
Savjetujem da malo pogledaš forumska pravila, te naš portal i wiki kako bi pohvatao osnove. Slobodno postavi pitanje kad zapadneš u nedoumice!
PS: u profilu si naveo da koristiš Mint 9. To je prastaro izdanje koje više nije podržano, tako da ne očekuj novije verzije programa ili nadogradnje na njemu. Isto tako, nećemo ti pretjerano moći pomoći ako zapadneš u probleme. Trenutno aktualne verzije su 17, 17.1 i 17.2
Savjetujem da malo pogledaš forumska pravila, te naš portal i wiki kako bi pohvatao osnove. Slobodno postavi pitanje kad zapadneš u nedoumice!
PS: u profilu si naveo da koristiš Mint 9. To je prastaro izdanje koje više nije podržano, tako da ne očekuj novije verzije programa ili nadogradnje na njemu. Isto tako, nećemo ti pretjerano moći pomoći ako zapadneš u probleme. Trenutno aktualne verzije su 17, 17.1 i 17.2
Zadnja izmjena: calisto053, dana/u 24 ruj 2015, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Dobrodosao 
Bolje vas nasao. Pa instalirao sam samo Mint 9 XFCE,jednostavno da isprobam Linux uopste zato sto se prvi put susrecem sa njime i dali cu uspeti koristiti,do pre par dana sam koristio XP i prvi i jedini boot cd koji sam imao je Mint 9 pa sam njega odma instalirao.Probao sam ranije i par linux distribucija na XP preko VirtualBox,neke Puppy-e,Edubuntu,ZorinOS,Gentoo...Nadam se da cu se snaci na Linux zato sto mi se XP zgadio.Hvala na odgovorima! 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Pozadrav i tebi! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.