Pozdav svima!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Pozdav svima!
Pozdrav svima!
Ja sam Nino Lukša, dolazim iz Zagreba.
Informatikom se bavim cca 15 godina, od toga barem 10 švraljm svakoh toliko po nekoj od linux distri.
Bilo je tu svega i svačega od Red hat 7.2, Mandrake, Hrid (ako se tko sjeća?), Debiana, Ubuntu-a (dosta dugo), i zadnje Mint.
Na poslu koristim MS zbog specifičnih aplikacija s kojima radimo (sustavi ERV i kontrole pristupa..).
Trenutno se dodatno educiram za sistemskog i mrežnog admina.
Ja sam Nino Lukša, dolazim iz Zagreba.
Informatikom se bavim cca 15 godina, od toga barem 10 švraljm svakoh toliko po nekoj od linux distri.
Bilo je tu svega i svačega od Red hat 7.2, Mandrake, Hrid (ako se tko sjeća?), Debiana, Ubuntu-a (dosta dugo), i zadnje Mint.
Na poslu koristim MS zbog specifičnih aplikacija s kojima radimo (sustavi ERV i kontrole pristupa..).
Trenutno se dodatno educiram za sistemskog i mrežnog admina.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Pozdav svima!
Dobro nam došao! 
Još tribaš isprovat Arch i na konju si!

Još tribaš isprovat Arch i na konju si!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Abzeenth
- Site Admin
Dobrodošao!
S obzirom na tvoje iskustvo i edukaciju, možda bi nam mogao pomoći u "izgradnji" virtualne knjižnice? Bez brige, nije ništa teško ni komplicirano
, samo svrati na ovu temu i podijeli neke preporuke ako ih imaš 
S obzirom na tvoje iskustvo i edukaciju, možda bi nam mogao pomoći u "izgradnji" virtualne knjižnice? Bez brige, nije ništa teško ni komplicirano
Drage volje pomogne ako kaj znam a isto tako drage volje učim.
Budem pogledao u "knjižnicu" kad stignem.
Budem pogledao u "knjižnicu" kad stignem.
Dobrodošao!

dobrodošao 
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- calisto053
- Moderator
Dobronamdošaodobrosesnašaozabaviseiuživaj! :mah-mah
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.