čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- audiosl4ve
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
htio bih probati osposobiti na svom t410 osx ali nekako mi se neda previse zezati s time posto mi je to jedini komp. Lako vama sa 2-3 rezerve 
- Cooleech
- Moderator
Meanwhile in Russia...

Napomena: ovo je jutros slikano u MOM automobilu!

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Još jedan dokaz da Renault (i Francuzi općenito) ima vrhunsku elektronikuCooleech je napisao/la:Meanwhile in Russia...
... ili je to do AMD-a
pa jel fakat bilo -25?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- jurastublic
Je. Plus-minus 26. Prije plus.shrike je napisao/la:pa jel fakat bilo -25?
"Hodor bre foobar"
- audiosl4ve
Netflix dostupan u Hrvatskoj. Woho
Dali Netflix radi preko browsera na HTML5?
Napravio sam acc i htjeo startati video kaže da mi fali "widevine" plugin, sada rekompajliram chromium sa widevine podrškom; ako bude trebao flash, silverlight ili neš treće onda jebeš Netflix...
UPDATE: Radi! Widevine plugin + HTML5 ništa drugo ne treba
Napravio sam acc i htjeo startati video kaže da mi fali "widevine" plugin, sada rekompajliram chromium sa widevine podrškom; ako bude trebao flash, silverlight ili neš treće onda jebeš Netflix...
UPDATE: Radi! Widevine plugin + HTML5 ništa drugo ne treba
Da tamo ne odemo u OT...
Hvala @cooleech
Nije, rezolucija (videa) je 1280x720 u 29.823 fpsvision je napisao/la:@bertone
koja ti je rezolucija? Jel ova "divlja": 1278x719 ?
Hvala @cooleech
BTW, replikant Roy ima rođendan danas: http://www.smh.com.au/entertainment/mov ... m19z8.html
Inače kultni SF film Blade runner kojeg preporučam (da iweb, iako je dobro debelo stariji od tebe). Završni Royev monolog za one koji su davno gledali:
Inače kultni SF film Blade runner kojeg preporučam (da iweb, iako je dobro debelo stariji od tebe). Završni Royev monolog za one koji su davno gledali:
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Gdje ga samo nađe
... ali da, odličan film, odlična knjiga
... samo se nadam da R. Scott neće zbrljaviti snimanjem nastavka... kako mu se omaklo snimanjem Prometheusa
... ali da, odličan film, odlična knjiga
... samo se nadam da R. Scott neće zbrljaviti snimanjem nastavka... kako mu se omaklo snimanjem Prometheusa