imam jednu dvb-t karticu koja je radila dobro samo na 3.9 kernelu , da li se mogu nekako vratiti na 3.9 pošto sam sad na 4.3 i to ne radi nikako.
arch je sveže podignut pa ni nemam stare pakete kernela.
Lp
Moderator/ica: Moderatori/ce
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Cooleech je napisao/la:Mislim da stare pakete možeš naći u Arch repoima. Ne pitaj za detalje, ali sam negdje imao prilike čuti/čitati o tome.
Ne vidim iti jedan razlog za ikakvim kaosom. Radio sam downgrade linuxa par puta i sve je radilo/radi savršeno.. ok, VirtualBox zna sexat te ali to je zasad jedina aplikacija koja to voli.dreamvdrbox je napisao/la:ima,samo ne znam na koji način da to izvedem, a da ne dodje do potpunog kaosaCooleech je napisao/la:Mislim da stare pakete možeš naći u Arch repoima. Ne pitaj za detalje, ali sam negdje imao prilike čuti/čitati o tome.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
trzalica je napisao/la:...ali mislim da je @dreamvdrbox pogriješio jer nije naveo i o kojem je modelu dvb-t kartice riječ, barem to nije neka tajna. Možda netko od forumaša ima baš takvu i uspio je staviti u pogon... Na ovaj način, kristalna kugla ponekada zakažeDa se naći drivera za dvb-t kartice u AUR repozitoriju