dupin je napisao/la:Vl@do, koji si ti agitpropovac.
Prijevod molim
On topic : Zasad ostajem vjeran LM-u ,dovoljno je responzivan i brz a to me zanima i kod manjara da li je toliko dobar za početnike i ima dobru podrsku drivera da je lightweight ne samo za procesor i grafu nego i bateriju..?
Kak uopce znati u odnosu na win..bez obzira sto ga obrisah
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Par puta sam koristio Manjaro - najviše se zadržao sa cimet okruženjem jedno mjesec dana 2013. god
Instalirao sam juče Xfce verziju, morao sam ponavljati instalaciju jer u /home particiji od tog usera nije bilo ni jednog fajla - nije se htio bootati.
Nakon drugog pokušaja radi, ali imam problem sa prozorima. Dal jer sam premjestio panel gore ili je prisutan bug nzm, nadogradnja je prošla dobro, ikonice su super, brz, i obrisao sam ga.
Priključujem se Manjaro klubu. Instalirao Mate i za sada sam super zadovoljan.
Sad me još čeka dublje upoznavanje "yaourt" i ostalo pa ću se valjda i češće javljat. Držite mi fige.
oldman je napisao/la:Priključujem se Manjaro klubu. Instalirao Mate i za sada sam super zadovoljan.
Sad me još čeka dublje upoznavanje "yaourt" i ostalo pa ću se valjda i češće javljat. Držite mi fige.
Dobrodošao u Manjaro family!
Ako šta zapne, samo pitaj! A za početak bih ti preporučio da update odrađuješ preko terminala. Ja update uvijek odrađujem (osim u iznimnim situacijama) sa sljedećom naredbom i nikada nije bilo problema u protekle 2 godine rada sa Manjarom (dok sa Octopi-jem i Pamac-om zna biti problema prilikom updatea):