[MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...

Rasprave u vezi Linux aplikacija.

Moderator/ica: Moderatori/ce

NoMaam
Spol: M

Re: [MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...

Post Postao/la NoMaam »

vision je napisao/la:
NoMaam je napisao/la:Dali se to još nekom desilo ili sam ja jedini sretnik kome to smeta.
Skinuo sam FF 44 i ista je stvar kao kod tebe - možda ima to za podesiti u postavke za razvijatelje ali ja tu ne razumijem ništa. :-D
Koristi default temu i nema problema.
Vratio sam odmah default temu. Ono zamagljenje me baš smeta. @Vision hvala na javljanju.
Pozz
iStop je napisao/la:
NoMaam je napisao/la: Izgleda da samo ja imam taj problem :hmm
Vrlo bih ti rado pomogao, ali baš sam jučer prešao na Ubuntu Gnome, pa ne mogu provjeriti kakvo stanje kod mene.
LP
@iStop hvala na javljanju. Ubuntu Gnome :hmm "Za Boga miloga zar me ostavljaš ovdje gotovo samoga". :-D
(mala šala).
Pozz
Ok i što sad?
trzalica

Post Postao/la trzalica »

...kako me živciraju nove verzije FF :ljut2
To njihovo forsiranje GTK3 ili ne znam čega je dovelo do toga da mi ne prikazuje stranice kako bi trebalo. Primjer, ako odem na postimg.org gdje god se nalaze "radio buttons" tu nema nikakvih naznaka da je button tamo dok ne klikneš u prazno i dok se nestvori ova ružna crna točka. Ima li ikakvog lijeka za ovo s..nje? :pogled_dolje (Koristim Xfce, naravno :thmbs-up )
http://postimg.org/image/tnqk0su7x/

EDIT: Kopajući po dostupnim paketima saznao sam da postoji i firefox-gtk2 verzija (znao sam da postoji npr. firefox-kde ali ne i gtk2)... Uglavnom problem riješen! :thmbs-up
Zadnja izmjena: trzalica, dana/u 03 vel 2016, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
JH-IM

Post Postao/la JH-IM »

trzalica je napisao/la:...kako me živciraju nove verzije FF :ljut2
To njihovo forsiranje GTK3 ili ne znam čega je dovelo do toga da mi ne prikazuje stranice kako bi trebalo. Primjer, ako odem na postimg.org gdje god se nalaze "radio buttons" tu nema nikakvih naznaka da je button tamo dok ne klikneš u prazno i dok se nestvori ova ružna crna točka. Ima li ikakvog lijeka za ovo s..nje? :pogled_dolje (Koristim Xfce, naravno :thmbs-up )
Meni se to ne događa na Firefoxu 44.
trzalica

Post Postao/la trzalica »

JH-IM je napisao/la:
trzalica je napisao/la:...kako me živciraju nove verzije FF :ljut2
Meni se to ne događa na Firefoxu 44.
...jer Unity podržava GTK3. :)
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Znamo da Firefox u Mintu ne voli Google tražilicu, ali ipak dozvoljava korištenje iste jednostavnom promjenom. To je OK od njih.
Sada dolazimo do problema. Što god činio u postavkama i ffoxa i same google tražilice, prozor pretrage nudi samo i isključivo prijedloge mojih dosadašnjih pretraga. Ponavljam, google je postavljen kao tražilica, glavna je i jedina te su prijedlozi uključeni.
Ima li još netko takav slučaj ili vas to ne smeta? :hmm
Trenutno koristim google bookmarks u alatnoj traci kao zamjenu. Tu prijedlozi pršte kao ludi...
Where there is a gui there's a way.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Fugu je napisao/la:Što god činio u postavkama i ffoxa i same google tražilice, prozor pretrage nudi samo i isključivo prijedloge mojih dosadašnjih pretraga. Ponavljam, google je postavljen kao tražilica, glavna je i jedina te su prijedlozi uključeni.
Taj problem imam na mobitelu jer povremeno koristim zadani bezvezni preglednik, što mi i nije neki problem.
Tvoj slučaj na FF mi se nikad nije dogodio, ali pada mi na pamet nekoliko rješenja:

1.) u godnjem desnom kutu prozora nalazi se brza tražilica. Otvori postavke i zakvači prijedloge pretrage

slika

2.) na google.hr pokušaj podesiti opcije pretraživanja, očistiti vlastitu povijest i uključiti sugestije

3.) negdje u FF postoji opcija (zaboravio gdje; koristim PaleMoon pa nije baš sve isto) da kod pretrage u Location Baru za sugestije prikazuje i bookmarke
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
vision
Spol:

Post Postao/la vision »

Ja sam to sad skužio(isti problem kao @Fugu) ali na netu ima o tome i kako riješiti pa neću kopirati.
Skinuti novu verziju ili editovati fajl ali sa novom verzijom kako će ići nzm.
@calisto053
Prvo što mi je na tvoj screenshot upalo je "Gulaš" :hihi
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

vision je napisao/la:Prvo što mi je na tvoj screenshot upalo je "Gulaš" :hihi
:lulz
Što ću kad volim-meso.hr :oops
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Fugu

Post Postao/la Fugu »

@Vision
Dobro, znači nije do mene, pročačkat ću po internetima kad ulovim vremena, a i sad isprobavam Chromium koji nema tih problema.

@Calisto
Hvala na odgovoru, ali to je naravno odrađeno odmah po instalaciji. I više puta preštelavano kad sam primjetio problem.

Nego, ti bi se mogao prijaviti na neki od ovih bezbroj kuharskih emisija na teveu, mislim da bi pomeo konkurenciju.
:gladan
Where there is a gui there's a way.
AstorH

Post Postao/la AstorH »

Da li im je ovaj Sync siguran?
Korisna stvar jer cesto mijenjam distre pa sam ga aktivirao,
a sve mi nesto frka da ne odu passwordi u krive ruke. :/
Odgovori