FF se kune da jest. Čak i da im potpuno vjeruješ, nemoj se previše pouzdavati u to - meni je radila samo sinkroizacija/backup bookmakrsa i lozinki. Najpametnije je napraviti lokalni backup. Pogledaj malo ovdje.AstorH je napisao/la:Da li im je ovaj Sync siguran?
Korisna stvar jer cesto mijenjam distre pa sam ga aktivirao,
a sve mi nesto frka da ne odu passwordi u krive ruke. :/
[MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: [MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- blast beat
ja kopiram ceo folder sa podešavanjima kada menjam distre i onda mi je uvek sve tu na sigurnom.
- calisto053
- Moderator
To je najučinkovitije.blast beat je napisao/la:ja kopiram ceo folder sa podešavanjima kada menjam distre i onda mi je uvek sve tu na sigurnom.
PS: redovito sam i ja kopirao - ali na ntfs particiju - dok nisam na kraju shvatio da je to uzaludan trud, svirači...
(ntfs ne čuva user premissions kao npr. ext4)
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Ostavicu ovaj Sync ukljucen. Do sada nikad nisam koristio nikakav sync i cloud alat za cuvanje priv. podataka, prvenstveno lozinki.
Budem li negdje primjetio sumnjive prijave ili bilo sto slicno tome, nikad vise u zivotu necu koristiti FF iako mi je to najdrazi browser.
Budem li negdje primjetio sumnjive prijave ili bilo sto slicno tome, nikad vise u zivotu necu koristiti FF iako mi je to najdrazi browser.
POGLEDAJ, prošlo ljeto je bio problem sa Firefoxom. Ništa ne garantira da se nešto slično neće opet dogoditi.
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
Ljudi moji, pa zar više nitko ne koristi olovku i papir
Ja još uvijek imam istu A5 bilježnicu u koju sam počeo zapisivati prve passorde, prve korisne naredbe, prve tweakove, prve korisne linkove, prve... i zapisujem još uvijek, a ako vas brine sigurnost zapisanih podataka koristite vlastiti ključ za dešifriranje zapisanih podataka koji je spremljena "za sad" na još uvijek najsigurnije mjesto... u vašoj glavi.
Ja još uvijek imam istu A5 bilježnicu u koju sam počeo zapisivati prve passorde, prve korisne naredbe, prve tweakove, prve korisne linkove, prve... i zapisujem još uvijek, a ako vas brine sigurnost zapisanih podataka koristite vlastiti ključ za dešifriranje zapisanih podataka koji je spremljena "za sad" na još uvijek najsigurnije mjesto... u vašoj glavi.
Thisbertone je napisao/la:Ljudi moji, pa zar više nitko ne koristi olovku i papir![]()
![]()
I što kad imate shitty ljude oko sebe pa vam ukradu bilježnicu?
Najsigurnije je držati u nekom dobrom password manageru ako imate volje za to
Najsigurnije je držati u nekom dobrom password manageru ako imate volje za to
Previše filmova... aaa?iweb je napisao/la:I što kad imate shitty ljude oko sebe pa vam ukradu bilježnicu?![]()
- vision
- Spol: ♂
Ja koristim, od kada sam saznao i počeo koristiti Linux distre. Passworde držim na više mjesta na papir i pod ključ - a za bookmarke svaki mjesec spremim na drugi disk, ne kopiram cijeli folder.bertone je napisao/la:Ljudi moji, pa zar više nitko ne koristi olovku i papir