Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Nisam dugo bio aktivan na nekom forumu (otkad ih je facebook 'ubio'), pa me evo ovdje, da skratim dane...
Šalim se naravno. Novak sam u Linuxu, instalirao sam prije par dana Linux Mint (v17.3, Mate desktop), pa već imam par problema koje bih htio riješiti što prije. Usto, cilj bi bio postati i napredniji korisnik linuxa, a čini se da ovaj forum, barem donekle, može doprinijeti tomu.
I odmah malo Kviskoteke na početku, osoba A, B i C ... predstavite se:
A) Arslan - lik iz Kronika iz Narnije (Narnijske kronike)
B) Arslan - anime lik (The Heroic Legend of Arslan)
C) Arslan - lik koji voli Turske sapunice (arslan=lav)
EDIT:
Što se tiče problema koje imaš, pogledaj prvo zbirku riješenih problema, a ako ne nađeš adekvatan odgovor pitaj po sistemu jedan problem jedan post u pripadajućem podforumu, odnosno kako pravila nalažu.
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
arslan je napisao/la:...a čini se da ovaj forum, barem donekle, može doprinijeti tomu.
Naravno da može, ali ti si taj o kome ovisi koliko ćeš napredovati. Samo opušteno. Slobodno za pojedine probleme otvori novu temu, ako ista već ne postoji. Na početku imaš brdo već riješenih tema, pa samo polako naprijed.
I odmah malo Kviskoteke na početku, osoba A, B i C ... predstavite se:
A) Arslan - lik iz Kronika iz Narnije (Narnijske kronike)
B) Arslan - anime lik (The Heroic Legend of Arslan)
C) Arslan - lik koji voli Turske sapunice (arslan=lav)
EDIT:
Što se tiče problema koje imaš, pogledaj prvo zbirku riješenih problema, a ako ne nađeš adekvatan odgovor pitaj po sistemu jedan problem jedan post u pripadajućem podforumu, odnosno kako pravila nalažu.
Najbliži odgovor bi bio C, ali ne zato što bih volio turske sapunice (jer ne volim), već zbog etimologije na koju si ukazao, a koju dijeli i moje pravo ime. Valjda će biti dovoljno jasno.
arslan je napisao/la:
Najbliži odgovor bi bio C, ali ne zato što bih volio turske sapunice (jer ne volim), već zbog etimologije na koju si ukazao, a koju dijeli i moje pravo ime. Valjda će biti dovoljno jasno.
Alp Arslan
Pozdrav i dobrodošao! Naš forum i IRC su podosta živahni, tako da smo ubili Fejsbuk.
Čestitke na izvrsnom odabiru distre. Igraj se do mile volje, s njim ćeš lako sve pohvatati. Ako bilo gdje zapne, slobodno pitaj!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Dobar izbor prve distre i nadimka, bez obzira na etimologiju/inspiraciju. Nadam se da ćeš uspjeti riješiti taj problem s internet stickom i da će ti daljnje korištenje Linuxa biti samo smooth sailing