Glazba
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Glazba
Znam da mnogi ne vole Load, ali ja volim
a ovo je odličan soundtrack za, npr., čišćenje kuhinje
"Load" je solidan album... Ima tu super riffova ali da su recimo albumi "Master of Puppets" (meni osobno najdraži) i "...And Justice for All" puno bolji, tu dvojbe nema. Treba izbjegavati "St. Anger" (bubnjevi su toliko katastrofalni da je to neopisivo i sramotno za jedan takav band) i "Death Magnetic" i sve super!
Ali dobro, to je filozofija za sebe.
Nego možda bi ti bolja bila ova dok čistiš
http://www.dailymotion.com/video/x5hxwm ... jool_music
Nego možda bi ti bolja bila ova dok čistiš
http://www.dailymotion.com/video/x5hxwm ... jool_music
- Abzeenth
- Site Admin
"Filozofija" o Metallici za koju ja znam je "samo prva tri", ali smatram ju ograničenom i snobastom, i ne trpim zatvorene umove i snobove bilo kakve vrste. Ima odličnih pjesama i na Black Albumu, "čak" i na Reloadu, a ne kužim u čemu je problem s DM? (St. Anger neću ni komentirati, to je ipak objektivno fail
) Recimo, All Nightmare Long i "zadnji" Unforgiven su mi baš 
kako dobra pisma
"Black/Metallica" je genijalan! "Sad But True" i "Enter Sandman" su legendarne! Da sada ovdje ne počnem pisati "roman" o tome (možda nekom drugom prilikom) ali u kratkim crtama, kvalitativno "Death Magnetic" je nešto bolji od "St. Anger" (poslušao sam ga točno 1.5 puta, nekako sam se natjeraoAbzeenth je napisao/la:"Filozofija" o Metallici za koju ja znam je "samo prva tri", ali smatram ju ograničenom i snobastom, i ne trpim zatvorene umove i snobove bilo kakve vrste. Ima odličnih pjesama i na Black Albumu, "čak" i na Reloadu, a ne kužim u čemu je problem s DM? (St. Anger neću ni komentirati, to je ipak objektivno fail) Recimo, All Nightmare Long i "zadnji" Unforgiven su mi baš
Evo primjera:
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Da se nadovežem na post o metlici.. KEA mi nije nešto, u live verziji sve pisme bolje zvuče, RTL mi je odličan, MOP je ludilo, AJFA mi je super, iako mi je bolji remix di je pojačana bas gitara. M je jedan od boljih albuma koje su napravili do tada ali ne i najbolji. Osobno mi je MOP najdraži. Sve posli "blacka" mi zvuči sve gore, s tim da mi je R bolji od L. SA i DM su mi loši, s tim da DM ipak ima slušljivih. Eto mojih 4,99 lipa. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Hehe, dobar review!Cooleech je napisao/la:Da se nadovežem na post o metlici.. KEA mi nije nešto, u live verziji sve pisme bolje zvuče, RTL mi je odličan, MOP je ludilo, AJFA mi je super, iako mi je bolji remix di je pojačana bas gitara. M je jedan od boljih albuma koje su napravili do tada ali ne i najbolji. Osobno mi je MOP najdraži. Sve posli "blacka" mi zvuči sve gore, s tim da mi je R bolji od L. SA i DM su mi loši, s tim da DM ipak ima slušljivih. Eto mojih 4,99 lipa.
"Creeping Death" sa RTL-a je pjesma koja mi je dugo vremena bila njihova najdraža (koliko god to bolesno zvučalo
Malo offtopica - kada sam kao klinac u osnovnoj iz likovnog imao za zadaću napraviti cover od nekog filma ili nekog banda tj. albuma ja sam napravio svoju verziju covera od MOP-a haha. Trebali ste vidjeti izraz lica od profesorice kada je vidjela rad haha
Sa AJFA-e mi je "Harvester of Sorrow" najbolja (oko remixa mi je mišljenje podjeljeno). R mi nije baš sjeo, tj. od tamo su mi odlične "Fuel", "The Memory Remains", "Devil's Dance" i "The Unforgiven II" ovo ostalo mi nije po guštu ali pjesme objektivno gledajući definitivno nisu loše. Sve poslije toga osim "Symphony Orchestra" mi je jedno veliko ništa. A ne znam da li si čuo njihov nastup na sjevernom polu - jao koja bruka