nikog nema
Moderator/ica: Moderatori/ce
nikog nema
vidim ja da ovde niko nista ne pise jedino sto cu uraditi jeste izbrisati post i deaktivirati profil na forum. uradim draft jedan komentar da ne valja pisanje, promenim ga po pravilu cekam sad vec danima da se odobri. ima li koga na ovom forumu od glavnih?
Re: nikog nema
Nema. W10 pregazio linux
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Čemu žurba? Počeli su godišnji odmori i kupanje. Evo i ja na pivi. Nema razloga za nervozu, južina će tek od sutra
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
haha jadno vala bas primetih i ja da vecina jurcaju oko W10 a nemaju pojma koliko steti psihi ta desetka, uopste microsoft koji sranj nad sranjmshrike je napisao/la:Nema. W10 pregazio linux
Da južina, mobitel tvrdi 91.7% relativne vlažnosti u zraku. Moj znoj se znoji. Tako da budi strpljiv.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
I mene muce isti problemibertone je napisao/la:... i curke koje trče uz obalu i ometaju mi pogled na vodu![]()
Pozz iz ugodnog mjesta Drage
Pozz
Ok i što sad?
Rekao sam ti već kako su svi u LZS uredništvu volonteri -- niti jednom od nas ovo nije dnevni posao, svi imamo neke druge obaveze uz to. Vidiš da calisto svaki dan priča o pivu
Zar ti je toliki problem pričekati da netko uhvati vremena, pročita, razmisli i komentira te da to kasnije prođe lekturu i formatiranje? Zašto toliko želiš da on bude objavljen odmah?
Ne dramatiziraj, svi imamo bitnije stvari od toga.
Zar ti je toliki problem pričekati da netko uhvati vremena, pročita, razmisli i komentira te da to kasnije prođe lekturu i formatiranje? Zašto toliko želiš da on bude objavljen odmah?
Ne dramatiziraj, svi imamo bitnije stvari od toga.
@ bertone
Baš si u nezavidnoj situaciji. Toliko problema na odmoru.
Baš si u nezavidnoj situaciji. Toliko problema na odmoru.
Nema veće religije od istine!
- puikonen
- Spol: M
http://www.law360.com/articles/819651/f ... violationsshrike je napisao/la:Nema. W10 pregazio linux
#!/bin/ssh
#The Unix Guru's View of Sex
unzip ; strip ; touch ; grep ; finger ; mount ; fsck ; more ; yes ; umount ; sleep
#The Unix Guru's View of Sex
unzip ; strip ; touch ; grep ; finger ; mount ; fsck ; more ; yes ; umount ; sleep