Što čitate @ the moment?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Što čitate @ the moment?
Gillian Flynn - Oštri predmeti
Kakva je, shicy? Stoji mi nad krevetom već mjesecima i čeka...
pročita sam cca 80 stranica i zasad djeluje obećavajuće
Evo šta ja čitam.http://conwex.info/draganp/os-unix-i-linux.pdf
Glava me boli od pustih infromacija. Još kad ovo pročitam naišao sam na još jednu knjigu ali na Engleskom jeziku. Onda ću i nju pročitat. Kad izgubim koncentraciju stanem malo pa nastavim, da nebi bilo uzalud.
EDIT:
Evo ove na eng: http://www.tldp.org/HOWTO/pdf/Unix-and- ... -HOWTO.pdf
Glava me boli od pustih infromacija. Još kad ovo pročitam naišao sam na još jednu knjigu ali na Engleskom jeziku. Onda ću i nju pročitat. Kad izgubim koncentraciju stanem malo pa nastavim, da nebi bilo uzalud.
EDIT:
Evo ove na eng: http://www.tldp.org/HOWTO/pdf/Unix-and- ... -HOWTO.pdf
- kova-ng
- Spol: M
Nedavno sam pročitao
Alexander Dumas - Grof Monte Cristo
sad čitam
Jules Verne - 20 000 milja pod morem
Alexander Dumas - Grof Monte Cristo
sad čitam
Jules Verne - 20 000 milja pod morem
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Navodno postoji i kvazi-nastavak "Malog princa". Netko je to zanimljivo prokomentirao na forum.hrdupin je napisao/la:Antoine de Saint-Exupéry - Mali princ
“Mali princ 2: povratak Malog princa!”
<svira tiha prijeteca muzika>
Narator: “Baobabi su mu maznuli Ruzu”
<slika Baobaske islamske fundamentalisticke stranke fundamentalno mutiranih baobaba kako sa fesovima na krosnjama i smajserima na granama napadaju Princev planet, pucaju naokolo po svemiru - sam kaj to nisu baobabi nego glumci obuceni u stupidna gumena odijela u obliku baobaba - i bizarno malecnim cekicem razbijaju stakleno zvono na ruzi <“TINC!”>
N:“Unistili mu planet:”
<slika dzinovske explodiracije u stilu explodiracije Zvijezde Smrti: golema BADABUUUUUUUUUUUMMMMMMMM!!!!! svemirska EXPLOZIJA sa sirecim prstenom u sredini; svemirski brod koji se udaljava od planete pucajuci laseroidne zrake te Ruza (koja zapravo nije ruza nego Laetitia Casta obucena u bikini koji zgleda ko da je napravljen od ruza) koja se pokusava oteti iu celicnih lanaca kojima je zavezana>
N: “I sada je ljut!”
Arnold Svarceneger< stoji naoruzan oruzanim sustavom omanje planete>: “Aj em piszsd!”
N: “Jako, jako ljut”
A.S: “Feri, feri piszsd!”
N: “I nista ga nece zaustavit da dodje do cilja!!!!”
A.S. <Sjeda u svoj “Zvjezdani Skakach” i sprema se na uzlet sa planeta>: "Nifta me nheche zhaustfiti do czilja!"
<krece supernabrijani tehno song, jedan od onih koje se spontano materijaliziraju na svim mjestima velkih EXPLOZIJA>
“AKCIJA”
<A.S. prolazi kroz zidove vrta sa drugim ruzama popracen EXPLOZIJAMA>
“AVANTURA:”
<A.S. galonima municije ubija dzinovskog udava koji je tolko velki da moze pojesti slona koji, popracen oblakom iznutrica i krvi, EXPLODIRA>
“STRAST:”
<A.S. se sevi sa Laetitijom Castom dok u pozadini bljeste EXPLOZIJE>
“NINDJE:”
<jer kakav je to usrani akcijski film bez nindji?>
“Sve to i jos vise:”
<A.S. prolazi kroz zidove vrta sa drugim ruzama galonima municije ubijajuci dzinovskog udava koji je tolko velki da moze pojesti slona seveci sa Laetitijom Castom >
STARRING: GARY OLDMAN:
<obucen u gumeni kostim baobaba, Gary Oldman stoji kraj prozora u svojem mocnom zamku u Vrtu ruza: “Ubite Malog princa” – kaze on nindja - baobabima koji zgledaju isto kao i obicni tipovi - baobabi al imaju KATANE i NINDJA ZVIJEZDE i MASKE – “I donesite ruzu… meni!” nakon cega slijedi EXPLOZIJA u bazi>
JOE PESCI:
<on glumi Pijanca koji je komicni predah Malog Princa koji mu se pridruzi nakon sto mu planet strada u EXPLOZIJI>
OSCAR WINNING ACTOR GEOFFREY RUSH:
<on glumi Pisca i pokusava Malog princa vratiti na put Dobrote i Ljubavi: “NE MOZES SE BORITI ORUZJEM!” – vice mu dok se ovaj penje u svoj brod – “MORAS GA POBIJEDITI SRCEM!MRZNJA JE PREJAKA U TEBI!” vice on dok mu njegov avion u pozadini EXPLODIRA>
LAETITIA CASTA:
<stoji obucena u pripijeni zeleni triko: “Yu will rigret dis, mais oui?” govori ona veselo dok joj po rukama, nogama i tijelu rastu divovski trnovi kojima ce se borit i baca rucnu granatu koja razvali glavni ulaz baze EXPLOZIJOM>
I ARNOLD SVARCENEGER
<A.S. pali cigaru na nuklearnoj gljivi>
COMING TO YOUR THEATRES JULY 2003. BE THERE!
<trenutak tisine, pojavljuje se A.S. s tetovazom ruze i planeta na ruci i divovskom pumpericom u ruci uperenom prema gledatelju>:”Koga ti zoves… *Malim*?”
<popracena supernabrijanim tehnosongom, pumperica EXPLODIRA. Kino ekran EXPLODIRA. Publika u kinu EXPLODIRA. Citav planet EXPLODIRA jer ne moze podnijet toliko nabrijan film.>
Teh End
http://www.forum.hr/showthread.php?t=10769
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Juan Gabriel Vasquez - Zvuk stvari što se ruše
Nema veće religije od istine!