[Slackware] Fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
- bikerbj
- Spol: M
Re: [Slackware] Fan club
koristi li tko seamonky na slackweru....čini mi se ok
Dosadilo čovjeku raditi na distribuciji za 14 korisnikashicy je napisao/la:Loša vijest za ljubitelje Slackwarea, jako loša
Nadajmo se da će se Eric što prije vratiti projektu. Potreban nam je.
AlienBob (privremeno) napušta Slackware
- vision
- Spol: ♂
Nije dobro, teško će ga tko zamijeniti...
P.S. Očekujem hlađenje...
Te korisnike ne muči HWE kerneli, precizne lokacije i ostale pi*darijebertone je napisao/la:Dosadilo čovjeku raditi na distribuciji za 14 korisnika
P.S. Očekujem hlađenje...
vision je napisao/la:Te korisnike ne muči HWE kerneli, precizne lokacije i ostale pi*darije![]()
Ni ja nikad nisam imao problema s kernelom 3.2.0.xx
PS. Krivo očekuješ... sve ovo su dobronamjerne podbadalice kojima je cilj olakšati novonastalu situaciju i muku korisnika Slacka koja ih je zadesila
4.4.xx
neuspjelu šalu na stranu, ovo je jako loša vijest. nadam se da će Eric što prije naći dobar posao (barem kao ovaj u IBM-u) i nastaviti raditi na Slackwareu
neuspjelu šalu na stranu, ovo je jako loša vijest. nadam se da će Eric što prije naći dobar posao (barem kao ovaj u IBM-u) i nastaviti raditi na Slackwareu
Ok i što sad?
zašto ne bi radilo i zašto bi uopće bilo loše? 
Ah, nisam ja uopće mislio da je to loše ili ne bi radiloshicy je napisao/la:zašto ne bi radilo i zašto bi uopće bilo loše?

Pozz
Ok i što sad?
meni je to distra koja me najmanje tlači s nekim ludim i nenadanim promjenama. sve je uvijek isto i sve što mi treba radi 
Ovo je na Live-usb isprobavanje i radi bez greške. Koliko vidim nije na "apt-get"
ali kad uhvatim vremena(i malo volje) isprobaću čistu instalaciju. Da vidim kako radi u pravom svijetlu
Pozz
Pozz
Ok i što sad?