a zatim normalno ažuriraj sustav.pacman -S --force ttf-dejavu
TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: TOP TEMA: Arch fan club
Najprije

Nema veće religije od istine!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Dovoljno je samo dodati --force, nema potrebe ići paket po paket. Dakle:

Kod: Označi sve
pacman -Syu --forceI've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Cooleech
- Moderator
Da, znam. Samo oni to pišu zato što ako imaš drugih konfliktnih situacija može doć' do njasra. Ali ako updateaš redovno, opališ --force i amen.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- bikerbj
ekipa hvala...sve prošlo ok....
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Arch je zakon, Arch je Car/Kralj, Arch je i otac i majka.
Da pojasnim, preko noći se dogodilo čudo. Bootam se danas u Arch i dočeka me ovo. Nema walpapera, nema ikona, trake, ničega. Još da mi se riješiti one desno trake klizača, nitko sretniji od mene. Ne znam kako mi je to uspjelo, ali sviđa mi se i od sada mi je ovo defaultna pozadina.

EDIT: [RIJEŠENO] Trebalo je samo disejblati
Da pojasnim, preko noći se dogodilo čudo. Bootam se danas u Arch i dočeka me ovo. Nema walpapera, nema ikona, trake, ničega. Još da mi se riješiti one desno trake klizača, nitko sretniji od mene. Ne znam kako mi je to uspjelo, ali sviđa mi se i od sada mi je ovo defaultna pozadina.
EDIT: [RIJEŠENO] Trebalo je samo disejblati

Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- calisto053
- Moderator
PoboguVl@do je napisao/la:Nema walpapera, nema ikona, trake, ničega. Još da mi se riješiti one desno trake klizača, nitko sretniji od mene. Ne znam kako mi je to uspjelo, ali sviđa mi se i od sada mi je ovo defaultna pozadina.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Cooleech
- Moderator
Vl@do je napisao/la:Nema walpapera, nema ikona, trake, ničega. Još da mi se riješiti one desno trake klizača, nitko sretniji od mene. Ne znam kako mi je to uspjelo, ali sviđa mi se i od sada mi je ovo defaultna pozadina.
Pusti čovika..calisto053 je napisao/la:Pobogu
P.S. Vl@do, ako ti šta ne šljaka, jav' se.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- bikerbj
mogu li biti instalirana dva DE u isto vrijeme....recimo XFCE i Mate .....ima li problema u radu....
mogu bit instalirani manje vise svi istovremeno, jedino da sam videl da ne radi tj da radi rpobleme je potenijalno unity koji ima svoje patchane libove pa se oni kolju s gnome3. no i to je mozda ipravljeno. ja sam neko vrijeme imal isntalirano lxde, lxqt, kde(plasma) i gnome3 i koristil i3
e da i cinnamon i mate su lako moguce u to vrijeme bili gore. cisto za test. i da sve radi.