Mislim da možeš, na BQove se može flashati Android i Ubuntu Touch lako, za Meizu treba provjeriti. Ako želiš samo probati još jeftinija opcija ti je Nexus 4, njega možeš i kabelom spojiti na monitor a danas se mogu nabaviti za 100 EUR.audiosl4ve je napisao/la:mozda planiram nabaviti neki od ubutnu-ovih mobitela u skorije vrijeme pa razmisljam o Meizu MX4. Ako kupim verziju sa Flyme OS-om mogu li ja gore stavit official najnoviju verziju Ubuntu-a za mob? Fala JH-IM
Ubuntu Phone
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu Phone
- audiosl4ve
- Spol: M
ma planiram changat svoj OnePlus One ali nekako mi je tesko dovojit se od njega. Mobitel je zivina 
Hvala ti!
Hvala ti!
https://devices.ubports.com/#/baconaudiosl4ve je napisao/la:ma planiram changat svoj OnePlus One ali nekako mi je tesko dovojit se od njega. Mobitel je zivina
Hvala ti!
Postoji i neslužbeni port za OnePlus One, ali ne znam kako radi, po opisu sa linka bi trebao biti dobro portan.
- audiosl4ve
- Spol: M
wow hvala. SVakako cu probati prije nego izade CM14, taman da onda malo kemijam s romovima 
OTA-14 bi trebao izaći početkom prosinca.
Radi li nekome ringtone preko slušalice? Kad stavim slušalice, sve se čuje preko njih osim zvonjave (koja se uredno čuje na zvučniku).
Ovo se veže na drugi problem, a to je da dok slušam muziku na laptopu na slušalicama, da preko BT veze s mobitelom čujem zvono. Dakle, ne čuje se zvonjava ni preko BT slušalica ni običnih slušalica.
Najviše bih bio zadovoljan da mi mobitel na desktop računalu izbaci neku notifikaciju kad zvoni (postoji Android Notifier), ali džaba. Prije ćemo na Mars, nego da ja to dočekam...
Ovo se veže na drugi problem, a to je da dok slušam muziku na laptopu na slušalicama, da preko BT veze s mobitelom čujem zvono. Dakle, ne čuje se zvonjava ni preko BT slušalica ni običnih slušalica.
Najviše bih bio zadovoljan da mi mobitel na desktop računalu izbaci neku notifikaciju kad zvoni (postoji Android Notifier), ali džaba. Prije ćemo na Mars, nego da ja to dočekam...
Meni je zvonio preko slušalica, a što se tiče ovih notificationa to će doći sa Unityjem 8 pretpostavljam. Uskoro će OTA-14 pa vidi ako će ti onda raditi, ako ne prijavi bug.Smola je napisao/la:Radi li nekome ringtone preko slušalice? Kad stavim slušalice, sve se čuje preko njih osim zvonjave (koja se uredno čuje na zvučniku).
App drawer/dash alpha.
OTA-14 je out.
KdeConnect radi upravo to na KDE-u. Dakle, ispred računala sam i pričam na telefon i zvoni mi drugi poziv. Lijepo mi u ćošku ekrana stolnog računala mi piše tko zove bez da mičem tel. s uhaSmola je napisao/la: Najviše bih bio zadovoljan da mi mobitel na desktop računalu izbaci neku notifikaciju kad zvoni (postoji Android Notifier), ali džaba. Prije ćemo na Mars, nego da ja to dočekam...
Ili kad mi je na punjaču na ormaru na drugoj strani sobe, a laptop mi u krilu. Dobijem SMS i ako su oba uređaja na wifiju istom, na ekranu laptopa se ispiše notifikacija za poruku, naslov i tko šalje i početak poruke