Kako napraviti web stranicu - što me sve čeka prije početka?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Cooleech
Moderator
Spol: M

Re: Kako napraviti web stranicu - što me sve čeka prije poče

Post Postao/la Cooleech »

JH-IM je napisao/la:
Cooleech je napisao/la:Da dam i ja svoje dvi lipe na ovu temu. Brat-bratu, nisam vidio Arch na niti jednom serveru, a isto tako ni Ubuntu. Uglavnom je to CentOS ili Debi(l)an. Ne kažem da nema Ubuntua na serverima ali je u zanemarivo malom postotku u odnosu na ova druga dva.
Walmart, Netflix, Uber, Instagram, AT&T, Pinterest, Dropbox, Ebay, Paypal, Spotify itd vrte Ubuntu na serverima, izlistani su neki od njih i na Canonicalovim stranicama za Ubuntu Advantage.

https://www.ubuntu.com/support

Tele2 također prelazi na Ubuntu. 60-70% svih OpenStack deploymenta je također na Ubuntuu. Ubuntu Server se manje viđa na manjim razinama, ali u velikim deploymentima i cloudu ga ima itekako dosta opet radi toga što ima 5 g podrške za LTS i plaćenu tehničku podršku, Canonical osim toga ima dosta alata za servere i cloud koje je sam razvio.
Jel' ti sad duša na mistu? Je? Ajde neka je. :kava
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
JH-IM
Spol: M

Post Postao/la JH-IM »

Cooleech je napisao/la: Jel' ti sad duša na mistu? Je? Ajde neka je. :kava
slika

Skoro, ali uvijek može bolje :pogled_dolje :hihi
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

openštek je dao dosta prednosti utuntu, iako kolaju glasine da IBM ima bolju dokumentaciju za to od Canonicala.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori