čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Iso miki, još jedna leakana epizoda GoT-a
Sada mogu ić spavati na miru jer sam i to vidio.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Da li je netko (slučajno ili namjerno) stigao pogledati video vezan za "Baltic sea anomaly" koji je objavljen na YT prije četiri dana. Sad ga više nema, odnosno obrisan je i video i korisnik koji je napravio upload 
- oldman
- Spol: M
Vidio sam to prije godinu ili dvije.
http://www.disclose.tv/news/never_heard ... own/130415
Update: upišeš traženi naslov i izbaci hrpu toga.
http://www.disclose.tv/news/never_heard ... own/130415
Update: upišeš traženi naslov i izbaci hrpu toga.
To traje par minuta?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- oldman
Oko 5 min. Ima i manje i više od tog.
A jeste li gledali "Načelo" ili ti ga Principle?
A jeste li gledali "Načelo" ili ti ga Principle?
Bećari, godišnji odmori su na izmaku... Spremni za nove radne pobjede i poraze ?
-:)
-:)
- Daždevnjak
Jeremija je napisao/la:Ako se netko sjeća, bila je reklama za cigarete Walter Wolf, gdje se vuk pretvori u LamborghiniŠteta što ne mogu pronaći taj video.
Ova?
Joj meni su Walter bile nekad najbolje... a Stoša kad nije bilo para.
Inače brijem da već 6-7 godina ne pušim. Makar počeo sam "pariti" od nedavno, jer treba mi neki legalni stimulans i razbibriga mimo kofeina.
Usput ima tko preporuku za tekućine, sve mi je to novo, i nikakve fenci obojane voćne i slično molim... Probao sam Liquine i dobre su pogotovo turska, a vidim da i neka naša firma KTS radi pa me zanima jer su čemu.
The electric things have their life too. Paltry as those lives are.
Bolje si smotaj jednu-dvije tjedno (iako nije legalnoDaždevnjak je napisao/la: Inače brijem da već 6-7 godina ne pušim. Makar počeo sam "pariti" od nedavno, jer treba mi neki legalni stimulans i razbibriga mimo kofeina.
Usput ima tko preporuku za tekućine, sve mi je to novo, i nikakve fenci obojane voćne i slično molim... Probao sam Liquine i dobre su pogotovo turska, a vidim da i neka naša firma KTS radi pa me zanima jer su čemu.
- Daždevnjak
bertone je napisao/la:Bolje si smotaj jednu-dvije tjedno (iako nije legalnoDaždevnjak je napisao/la: Inače brijem da već 6-7 godina ne pušim. Makar počeo sam "pariti" od nedavno, jer treba mi neki legalni stimulans i razbibriga mimo kofeina.
Usput ima tko preporuku za tekućine, sve mi je to novo, i nikakve fenci obojane voćne i slično molim... Probao sam Liquine i dobre su pogotovo turska, a vidim da i neka naša firma KTS radi pa me zanima jer su čemu.) nego se trovati tim kemikalijama
U smotanoj nema kemikalija? Ajde molim te... bolje 4-5 nego 500-tinjak tvari koje izgara (i jedno je drugo je štetno, ali jednostavna matematika jasno govori što je štetnije). Ne lupaj o čemu očito nemaš elementarne predodžbe.
Uostalom meni treba stimulans ne suprotno...
The electric things have their life too. Paltry as those lives are.
Nedjelja je, zahladilo je, nije južina, nema gužva po cestama,... malo si napet, nepotrebno...