čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Daždevnjak
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
The electric things have their life too. Paltry as those lives are.
Sa tim prirodno/neprirodno ste me podsjetili na lika koji objašnjavao kako jede samo gljive jer su prirodne, ali ne i LSD upravo jer je kemija
I onda me uvjerava kako mi gljive trebaju u životu.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ne znam ja o čemu vi pričate... lik je pušio e-pljugu u autobusu (jer se eto to smije) ali nakon prigovaranja putnika vozač autobusa mu je rekao da prestane i lik je prestao, zgasio e-pljugu (kako se ona gasi, na gumbu ili ?) i pospremio je u džep... i pola minute kasnije popušio opekotine trećeg stupnja.
... ili, 2014. je Japanski institut za provjeru kvalitete proizvoda testirajući 10-ak nasumično odabranih otopina i jednoj pronašao 10x veće formaldehida nego što su običnim cigaretama nakon čega su se digli na zadnje "plačeni" liječnici i demantirali rezultate ili ih pokušali opovrgnuti navodima da je uređaj bio neispravan. Možda je istina, možda i nije no ispadne da se o lošim stvarima ne smije pisati jer će se time narušiti nekome profit.
... ili, 2014. je Japanski institut za provjeru kvalitete proizvoda testirajući 10-ak nasumično odabranih otopina i jednoj pronašao 10x veće formaldehida nego što su običnim cigaretama nakon čega su se digli na zadnje "plačeni" liječnici i demantirali rezultate ili ih pokušali opovrgnuti navodima da je uređaj bio neispravan. Možda je istina, možda i nije no ispadne da se o lošim stvarima ne smije pisati jer će se time narušiti nekome profit.
Ja isto ne znam o čemu vi pričate. Ako ne pušite bilo cigare bilo kemiju, nema nikakvih nesigurnosti. Imate više para za ženu koju volite, a nađe se ponešto i za vašu ženu.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Na primjer, tko pušti 2 kutije cigara na dan od po 25 kuna si može kupiti ovako nešto u kešu za godinu dana (laptop sa 3 diska od kojih 2 ssd u raid0
): https://www.adm.hr/product.asp?product= ... e=87761ADM
Za godinu dana proda taj i samo doplati razliku za noviju i bolju verziju a ostatak u neku sličnu perverziju. Recimo neki najnoviji iTelefon ili Samsung. Ali to je nekako čudno i djeluje kao preseravanje, zar ne?
Za godinu dana proda taj i samo doplati razliku za noviju i bolju verziju a ostatak u neku sličnu perverziju. Recimo neki najnoviji iTelefon ili Samsung. Ali to je nekako čudno i djeluje kao preseravanje, zar ne?
Bez veze ti je taj laptop... da to imam na stolu non stop bi čekao da poleti i ode u warp 
Nisam upoznao nekoga tko je prestao pušiti i na taj način uštedio novac. Novac se potroši, samo imaš dojam da se plaća povećala. 
Nema veće religije od istine!
Ja nisam ništa drugo ni tvrdiodupin je napisao/la:Nisam upoznao nekoga tko je prestao pušiti i na taj način uštedio novac. Novac se potroši, samo imaš dojam da se plaća povećala.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Dođem s posla, palim komp, istuširam se i "već" je desktop dignut. Kliknem chrome ikonu, popijem kavu sa 2-3 cigarete i gle, homepage "već" u punom sjaju, spreman.
Stvarno je došlo vrijeme da zamijenim HDD novim SSD-om i puknem gore čisti Arch.
Stvarno je došlo vrijeme da zamijenim HDD novim SSD-om i puknem gore čisti Arch.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe