Wine 1.0 izlazi u Lipnju 2008.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Wine 1.0 izlazi u Lipnju 2008.
Znači, do jedinice će nestati sve izlike da se ne prđe na Linux. To ljudovi! Moramo organzirati neku pijanku u to ime.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Tako je, a bilo bi dobro malo stisnuti ove u winehq da srede taj AutoCAD pod wineom jer je to kod mene jedina zapreka na poslu da ne pređem na Linux!
Kod mnogih je slično ili isto.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Da, a najzanimljivije je što ovi u AutoDesku nemaju baš sluha za Linux, iako je po njihovim Discussion boardovima bilo dosta pitanja u vezi AutoCAD-a za Linux.
Osobno mislim da im to ne bi trebao biti neki problem za portanje, očito tu ima interesa sa Microsoftom zašto to ne naprave. No okrene li se stvar u svijetu lagano u korist Linuxa, tko zna. Novac čini čuda..
Osobno mislim da im to ne bi trebao biti neki problem za portanje, očito tu ima interesa sa Microsoftom zašto to ne naprave. No okrene li se stvar u svijetu lagano u korist Linuxa, tko zna. Novac čini čuda..