Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Ovo je, zapravo, istina. U vojsci sam, nakon 6-7 mjeseci, okretao se za svakom ženom u krugu vojarne. Bili su to teški dani.

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Na makedonskom piše "sigurnost je najbitnija".

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
A sada malo crnog humora, Barbie grub sex:
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Frende, to nije "Barbie grub sex" film već "Barbie snuff sex" film pa malo pripazi sa opisom kako jadni napaćeni narod ne bi doveo u zabludu i još veću patnju kad shvate da su očekivali jedno, a dobili drugo.shrike je napisao/la:A sada malo crnog humora, Barbie grub sex
A sada jedan necrnohumorni vic:
Zašto su udate žene deblje od neudatih?
- Neudate dođu kući, vide šta ima u frižideru i odu u krevet. Udate dođu kući, vide šta imaju u krevetu i odu u frižider...
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Komentari ispod članka o nekom liku od 60 god. sa pratiljom od 30.
"Ja ga ni elektrodom ne bi dirala"
"Ne bih ni bicikl naslonila na njega"
Još se valjam.
"Ne bih ni bicikl naslonila na njega"
Još se valjam.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Cooleech
- Moderator
Ima takvih izjava još; "Ne bi mu/joj da' ni da mi žvaku pričuva", "Nebi ga/je ni štapom taka/la" i slično. Dalmacija je puna takvih "bisera".Vl@do je napisao/la:Komentari ispod članka o nekom liku od 60 god. sa pratiljom od 30.
"Ne bih ni bicikl naslonila na njega"![]()
Još se valjam.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Nakon snuff humora, sada uznemirujućih humor (na više razina):