ostavka

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: ostavka

Post Postao/la Grof »

simke je napisao/la:
Grof je napisao/la:Moguće je da se on se mora maknuti jer mu je tako naređeno pod mogućim prijetnjama, koje su realno stvarno opasne.

Moguće je da se boji za svoj život. Moguće je da dolaze jako crne stvari na naplatu HR u kojima on ne želi sudjelovati, jer se opet boji za svoj život....
daj molim te, kakav je to stav.

on je nesposob, nije se mogo vise nosit sa situacijom.
To mi nije logično!

On je prvenstveno - lažac i to lažac kojem to jako dobro ide. Zašto bi baš tako, tako naglo odlučio prestati lagati, obanjivati svakoga i tako jednostavno - otići??? Nekak mi to ne ide uz njegov psihološki profil.

Prije mi je logičnije da je pobjegao koliko ga noge nose zbog nečega što, očito neznamo.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Markec je napisao/la: Kažu da ako u saboru bude hdz imao večinu glasova onda će kosorica ostati predsjednica vlade, nekak sam protiv toga, želim da se radije pokreneju ponovno izbori pa da narod odluči dali je HDZ sposoban dalje voditi državu ili će to biti neka druga stranka.
Ništ od toga.

Ljudi budimo svjesni da smo mi hrvati i te kakva balkanska banda. Nesposobna da sami sebe držimo u redu i zakonu.

Hrvati nisu, ponavljam nisu društveno osvješteni niti društveno odgovoran narod.

Ruku na srce, mi smo primitivna privatna prčija!

Nas jedino stranac može dovesti u red, što će se prije ili kasnije i desiti. (naravno, ne kroz nekakvu vojnu silu, nego isključivo kroz korporativni kapitalizam. Stranci će postati vlasnici HR-a, pa tako i nas samih)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

glaskoncILLa je napisao/la:ma necemo mi bankrotirai, previse je strane love kod nas.
biti cemo robovi, ali to smo i htjeli..
Bitnije! To smo i zaslužili! Imali smo dovoljno šansi, čak i previše da sa HR napravimo Švicarsku.
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

pa bolje da i stranci ordiniraju kako ce sa ic ako ce popravit ovo shit stanje u zemlji i uvest normalne standarde ZA SVE

stvarno bolje i to nego da nas ovi nasi samo kradu i rasprodaju zemlju za nista
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

speedy je napisao/la:pa bolje da i stranci ordiniraju kako ce sa ic ako ce popravit ovo shit stanje u zemlji i uvest normalne standarde ZA SVE

Zapravo nije bolje!

nije bolje jer smo mi mogli diktirati uvjete i imati lagodan život. I to svi, a ne samo neki (opet se vraćam na Švicarsku ili Finsku), pa bismo mi rekli NE EU, nama se to ne isplati!

Ovako čemo živjeti onoliko dobro koliko će nam to stranci dozvoliti, a svi ćemo mi otplaćivati, zapravo tuđe dugove!

Ne gospodo, pod strancima mi nećemo živjeti onako kao smo mogli, nego kao pod čizmom okupatora (samo je danas sve to modernije, pa se ratovi i okupacije vode na jedan sofisticiraniji način)
shicy
Spol: M

Post Postao/la shicy »

1. ogromna šansa je bila gospodarski pojas...
ali eto,izgleda da je bolje lizat europsku guzicu nego imat nešto svoje...
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

Grof je napisao/la:
simke je napisao/la:
Grof je napisao/la:Moguće je da se on se mora maknuti jer mu je tako naređeno pod mogućim prijetnjama, koje su realno stvarno opasne.

Moguće je da se boji za svoj život. Moguće je da dolaze jako crne stvari na naplatu HR u kojima on ne želi sudjelovati, jer se opet boji za svoj život....
daj molim te, kakav je to stav.

on je nesposob, nije se mogo vise nosit sa situacijom.
To mi nije logično!

On je prvenstveno - lažac i to lažac kojem to jako dobro ide. Zašto bi baš tako, tako naglo odlučio prestati lagati, obanjivati svakoga i tako jednostavno - otići??? Nekak mi to ne ide uz njegov psihološki profil.

Prije mi je logičnije da je pobjegao koliko ga noge nose zbog nečega što, očito neznamo.
da, moguce da je pobjego, kad malo bolje pogledas ko ga je pratio, tamo su ga zastitari prakticki odvukli sa konferencije, ai pratnja je bila ogromna, 10-ak crnif merdžana

al, u njeg profil, lazljivca, mi se isto uklapa da je to sve iscenirano,

ma ko ce ga znat.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

Grof je napisao/la:
speedy je napisao/la:pa bolje da i stranci ordiniraju kako ce sa ic ako ce popravit ovo shit stanje u zemlji i uvest normalne standarde ZA SVE

Zapravo nije bolje!

nije bolje jer smo mi mogli diktirati uvjete i imati lagodan život. I to svi, a ne samo neki (opet se vraćam na Švicarsku ili Finsku), pa bismo mi rekli NE EU, nama se to ne isplati!

Ovako čemo živjeti onoliko dobro koliko će nam to stranci dozvoliti, a svi ćemo mi otplaćivati, zapravo tuđe dugove!

Ne gospodo, pod strancima mi nećemo živjeti onako kao smo mogli, nego kao pod čizmom okupatora (samo je danas sve to modernije, pa se ratovi i okupacije vode na jedan sofisticiraniji način)

da, ja jos uvjek mislim da bi ova drzava mogla biti svica umalom, nevjeroja tna raznolikost na tako malom prostoru, rijetko ko to ima, ja ko mi jezao sto je u babani, ovo bi mogla biti jedan od najbogtijih drzava svjeta, i mozba bi bi bila da nije bilo rata.

jako mi je zo hrvatske, nebi je hti napustit, no kak stvari stoje, neznam.

opet ponavljm, hrvatska = mama svica, moguce, al neiznedivo.

mislim na samu drzavu u grografskom pojmu, ne nacijonalinm.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Gigolo

Post Postao/la Gigolo »

Domovina i država su dva različita pojma. Ja jako volim moju domovinu Hrvatsku, ali ne i ovu državu!
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

slažem se sa ovim.
Odgovori