Ha, ha, dobra. Mislim da je osveta sitha gora. Kako kažu naši stari, "sita ovca i vuka gleda u oči"shrike je napisao/la:Kaj mislite kaj je gore: osveta sitha ili osveta gladnog?![]()
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Tko živi u nadi umire u gov....
sretna nova godina 
Sretna nova, sretan božić i sve ostalo tko što slavi.shicy je napisao/la:sretna nova godina
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- kova-ng
- Spol: M
Sve najbolje ekipa!!!
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
- vision
- Spol: ♂
A taman sam htio naručiti i7 2640M...bertone je napisao/la:A ništa, vrijeme je složiti jedan AMD bazirani PC jer kako je Intelu krenulo u zadnje vrijeme ...![]()
https://www.theregister.co.uk/2018/01/0 ... sign_flaw/
EDIT: Ništa, idem obrisati prašinu sa IBM TP R50e i Lenovo TP X100e
Ma ako je povoljno, kupuj. Ja imam u MBP i7 2635QM i da ga i uspore 30% (a prema prvim testovima usporenje u HighSierri koja je već zakrpana je oko 0,5%) teško da ću osjetitivision je napisao/la: A taman sam htio naručiti i7 2640M...
Kao običnog korisnika mi se čini da te boli đoka za ovo.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Može pomoć, ima li itko iskustva s kupovinom komponenti "s polja"? I koje su trgovine povoljnije i pouzdanije? Mane i prednosti?
Malo sam uspoređivao cijene procesora kod nas i vani. I ispada da su u Njemačkoj i Mađarskoj dosta povoljniji, čak i do tristo kuna.
Malo sam uspoređivao cijene procesora kod nas i vani. I ispada da su u Njemačkoj i Mađarskoj dosta povoljniji, čak i do tristo kuna.
Tko živi u nadi umire u gov....
Dosta ljudi (sa PCEF-a) je kupovalo u Alzashop-u iz Češke i bili zadovoljni cijenom i brzinom dostave kao i mogućnošću reklamacije. Osobno nisam kupovao, ali taj mi je dućan prvi pao na pamet da su o njemu pričali u pozitivnom kontekstu.Jeremija je napisao/la:Može pomoć, ima li itko iskustva s kupovinom komponenti "s polja"? I koje su trgovine povoljnije i pouzdanije? Mane i prednosti?
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Dajte ljudi prije nego posaljete post, provjerite sa "prikaz" sto cete poslati.
Jedan klik
Jedan klik
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe