Nisam baš zadovoljan, ali evo tako je to ispalo.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Drugi put će biti bolje. Ovo je zadnji ovogodišnji uradak u zatvorenom prostoru. Proljeće je pred vratima i jedva čekam da zbrišem u šumu.:bert je napisao/la:Da si išao na kvadrat umjesto pravokutnika...
Nisam baš shvatio, kako prestanu raditi neki moduli ako nisi rebootao nakon upgrade. Pa valjda rade na starom kernelu ako su radili i ranije.shrike je napisao/la:uočavam problem kod archa, tj rolling release distre. upgrade kernela zahtijeva reboot, ali upgrade kernela je čest što znači da često moram rebootat. Sada si sigurno mislite: "eto ga, opet shrike izmišlja probleme, ja imam arch već x godina pa rebootam tu i tamo i sve mi radi". Eh, zez je u tome što recimo neke stvari prestnau raditi zbog modula koji više neće raditi na novom kernelu... recimo ntfs-3g, ako je bio upgrade kernela moram rebootati da prepozna disk. bluetooth, UDF, ... isto tako. i to je još lts kernel! Morat ću zaustaviti auto upgrade kernela i onda to raditi ručno jednom mjesečno ili rjeđe (iako i sam znam da ću zaboraviti na to).
shrike je napisao/la:eto ga, opet shrike izmišlja probleme,
Da, stvarno. Sad se sjećam da mi se jednom dogodilo slično, ali nisam radio dramu od toga.shrike je napisao/la:tak, uštekaš recimo ntfs disk i ne radi...
Uključi "fast boot"shrike je napisao/la:...pa moram rebootat. naravno, točno kada mi ne paše.
Nema veće religije od istine!