lolčina samo takvadupin je napisao/la:Napravi update na kraju dana. Slijedeći dan će računalo misliti da je reboot.
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- jurastublic
- Spol: M
Anacron?shrike je napisao/la: i to je još lts kernel! Morat ću zaustaviti auto upgrade kernela i onda to raditi ručno jednom mjesečno ili rjeđe (iako i sam znam da ću zaboraviti na to).
Meni se zbog greške na disku u Archu smrdala pacmanova baza instaliranih datoteka i uslijedilo je potpuno rasulo pri updateu.
evo sada opet, opet novi hebeni kernel i srtga mi sysdig.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
tko je onoi tražio ergonomski stolac: 

Molim za savjet koji je dobar program za raspakovati .RAR i .ZIP za Ubuntu ili kako popraviti? Do jučer nikada nisam imao problema, i uvijek je dobro radilo. Uspio sam trenutno riješiti problem s winRAR
Neugodno sam iznenađen što mi ubuntuov arhive manager izbacuje grešku prilikom raspakiranja. Pokušao sam nekoliko puta na pet različih .rar datoteka i prekine raspakiravanje, nekada na početku a nekada pri kraju, s porukom
Neugodno sam iznenađen što mi ubuntuov arhive manager izbacuje grešku prilikom raspakiranja. Pokušao sam nekoliko puta na pet različih .rar datoteka i prekine raspakiravanje, nekada na početku a nekada pri kraju, s porukom

Tko živi u nadi umire u gov....
za rar koristim rar i unrar, a za odzipavanje zipova unzip alate (cli su svi). kada komprimiram nikada mi ne treba zpi/rar već bz2 za što koristim pbzip
Ako je do sada sve bilo u redu da nije neka nadogradnja nešto smrdala??Jeremija je napisao/la:Molim za savjet koji je dobar program za raspakovati .RAR i .ZIP za Ubuntu ili kako popraviti? Do jučer nikada nisam imao problema, i uvijek je dobro radilo. Uspio sam trenutno riješiti problem s winRAR![]()
Pozz
Ok i što sad?
Hvala na informacijama. Stvar još uvijek ne valja s "pakiranjem i raspakiranjem" , ali život ide dalje.
Međutim imam novi upitnik nad glavom,koja je stvarna razlika u radu kod radne memorije između DDR2, DDR3 i DDR4 na njihovim osnovnim taktovima 800, 1600 i 2400 MHz. Znam teorije i sve sam pročitao na WWW, latencije idr., ali mene zanima može li vremensku razliku osjeti običan korisnik, u multimediji i surfanju? I ako ima razlike gdje je najviše uočljivija, da li je "opipljiva"? Da su recimo teoretski svi dijelovi računala jednaki a da koristimo različite generacije RAM, da li je neka drastična razlika u pitanju?
Ne mogu vjerovati da tražene odgovore ne mogu naći na netu???
Međutim imam novi upitnik nad glavom,koja je stvarna razlika u radu kod radne memorije između DDR2, DDR3 i DDR4 na njihovim osnovnim taktovima 800, 1600 i 2400 MHz. Znam teorije i sve sam pročitao na WWW, latencije idr., ali mene zanima može li vremensku razliku osjeti običan korisnik, u multimediji i surfanju? I ako ima razlike gdje je najviše uočljivija, da li je "opipljiva"? Da su recimo teoretski svi dijelovi računala jednaki a da koristimo različite generacije RAM, da li je neka drastična razlika u pitanju?
Ne mogu vjerovati da tražene odgovore ne mogu naći na netu???
Tko živi u nadi umire u gov....
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Rasprava o CEWE fotoprogramu premještena u aplikacije
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Jel zna netko da li je moguće igdje u RH kupiti bocu coca cole, pepsi, cockete veću od 2 L ?