shrike je napisao/la:Jel zna netko da li je moguće igdje u RH kupiti bocu coca cole, pepsi, cockete veću od 2 L ?
Idemo redom:
Ne (Coca~Cola više ne radi boce od 2,5 lit), a drugih koliko se sjećam nije ni bilo
Stvarno imaš problem kozmičkih razmjera
I bolje da nema jer dok je bilo te flaše mi nisu stale u vrata frižidera već sam ih morao držati polegnute u nosaču za boce, a polegnute ishlape brže nego kad stoje okomito
Ako već moraš piti Coca~Colu, pij onu iz staklenih bočica od 2,5 dcl jer ima bolji okus
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shrike je napisao/la:Jel zna netko da li je moguće igdje u RH kupiti bocu coca cole, pepsi, cockete veću od 2 L ?
Idemo redom:
Ne (Coca~Cola više ne radi boce od 2,5 lit), a drugih koliko se sjećam nije ni bilo
Stvarno imaš problem kozmičkih razmjera
I bolje da nema jer dok je bilo te flaše mi nisu stale u vrata frižidera već sam ih morao držati polegnute u nosaču za boce, a polegnute ishlape brže nego kad stoje okomito
Ako već moraš piti Coca~Colu, pij onu iz staklenih bočica od 2,5 dcl jer ima bolji okus
Nije za mene, treba mi za ovaj petak ako postoji. Ciljao sam više na tipa 3-4L boce ili veće.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
imali smo raspravu o vertikalnim videima i slikama u petak na kavi. Ali treba mi čista cola, nemre alkohol uz to.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Baš rekoh prijatelju kako mi se u zadnje vrijeme događaju neobjašnjive stvari na poslu. Sad i doma. Miš radi na jednom utoru USB, na drugom ne radi. Originalna integrirana wifi-mrežna prepoznaje samo jednu mrežu u okolici (i to susjedovu), a wifi-adapter sa antenom uštekan u USB utor prepoznaje i moju (najbližu) i desetak okolnih.
Vrijeme je da prijeđem na Windowse ili da si kupim pošteni mekbuk. :lul
Vrlo vjerojatno ti taj susjed koristi zastarjelu zaštitu (WEP?) ili čak ne ključa mrežu, a ta ti mrežna ne prepoznaje novije protokole enkripcije (WPA2), zato vidi samo susjedovu, a ne i tvoju.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!