vutra/travulja/sjeme

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

exithus lethalis

vutra/travulja/sjeme

Post Postao/la exithus lethalis »

Dakle

Nadam se da me nećete osuditi, ali ako ima netko od Vas ili može mi pomoći u nabavi feminizirane sjemenke od konoplje bio bih zahvalan.
bertone
Site Admin
Spol: M

Re: vutra/travulja/sjeme

Post Postao/la bertone »

Neću te osuditi, ali daj si nabavi odmah i muške i ženske da imaš sjeme i za iduću sezonu jer ćeš dogodine opet tražiti sjeme.
Tražiti i uzgajati samo ženske mi je kao da koristiš Windowse... uzgajati oboje mi više vuče na OpenSource :-D

Usput, možda ovdje. https://www.vutra.org/ nađeš nešto korisno (ili ti netko pomogne).
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Viš ti bertonija kako je načitan i naproputovan... :zamisljen
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
jurastublic

Post Postao/la jurastublic »

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

najveći problem vutre je u tome što nekima to postane život i jedino oko čega se sve vrti. A i tako su bolji od alkoholičara ...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
b4sh

Post Postao/la b4sh »

mogu se ovdje nabaviti :

https://www.royalqueenseeds.de/34-autof ... -hanfsamen

ovogodisnja u pocetku
slika

stize ti u Stealth Packaging :thmb-up
"The quieter you become, the more you are able to hear...."
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

slika
exithus lethalis

Post Postao/la exithus lethalis »

shrike je napisao/la:slika
članak u smjeru atribuiranja narkomanije nekome ko puši joint, mislim zaista onako tiraža..mislim osobno je koristiti da smanjim anksioznost jer dosad nijedan lijek nije toliko djelotvoran u mojem iskustvu..čast normabelu, xanaxu ali jednostavno ovo je brže i bolje dugoročnije..iako moram priznati da i alkohol relativno brzo smiri ruke ali prekratko traje i s puno više nuspojava..

što se tiče naručivanja uvijek postoji rizik..ali dobro..možda bi i činjenica da sam pacijent formalno bila dovoljna da me ne strpaju u bajbuk :P
Jeremija

Post Postao/la Jeremija »

exithus lethalis je napisao/la: ...mislim osobno je koristiti da smanjim anksioznost jer dosad nijedan lijek nije toliko djelotvoran u mojem iskustvu..čast normabelu, xanaxu ali jednostavno ovo je brže i bolje dugoročnije..iako moram priznati da i alkohol relativno brzo smiri ruke ali prekratko traje i s puno više nuspojava..
Ne želim ulaziti u rasprave, niti kritiziram, niti znam dubinu problema, ali me zanima informativno jesi li probao sa sportom, redovnim treninzima, nešto kao ispušni ventil?
Znam da djeluje inače.
Tko živi u nadi umire u gov....
Odgovori