Chat
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Chat
na chatu nikad nije zivo ako nema djevojcica.. 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Chat na Hulku je isto irc sličnu foru ima i ubuntu.hr. Ali bi bilo fora da ima takav i ova stranica za one kojima se neda podešavat neki klijent za irc ili je gost na stranici.
Bezveze mi je kad vidim neku temu na forumu koja nije vezana uz linux.
Jedino kužim rubriku Humor.
Danas ima više tema na forumu pod razno nego vezanih uz Linux, mada možda je to i dobra stvar koja drži forum živim samo što je to off topic u smislu ovog foruma.
Bezveze mi je kad vidim neku temu na forumu koja nije vezana uz linux.
Danas ima više tema na forumu pod razno nego vezanih uz Linux, mada možda je to i dobra stvar koja drži forum živim samo što je to off topic u smislu ovog foruma.
Cuj na sluzbenom talijanskom forumu od ubuntu-a su pricali i o smrti jacksona... ja mislim da je to standard za svaki forum da ljudi pricaju o nevezanim stvarima za glavnu temu foruma...madone je napisao/la: Bezveze mi je kad vidim neku temu na forumu koja nije vezana uz linux.
Evo primjer pcekspertovog foruma koji je jedan od najposjecenijih u RH sto se tice kompjutera. Imas podforum "Svaštara" koji je neki pandan nasem "razno" koji je treci po redu po kolicini postova. Prva je trznica a drugi software koji ako ima 10% vise postova od "svastare".
Probaj i njima reci da izbace svastaru
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ma zna biti dobrih tema.madone je napisao/la: Bezveze mi je kad vidim neku temu na forumu koja nije vezana uz linux.
Inače, prije nije bilo toliko rasprave pod Razno. Al, valjda kako je sada ljeto ljudi su skloni odlutati na svakakve teme.
Jedino ne volim kad se tu raspravlja o politici. To uvijek trulo završi.
Ima drugih foruma za političarenje ...
Podržavam svaki oblik komunikacije pa tako i irc, ukidao ne bi ništa. A pogotovo ne nešto vezano za informatiku.
Kužim zole052 tvoje argumente, kao što sam napisao raznovrsne teme drže forum živim ali isto mislim da mogu biti kontra produktivne i vode cijeli forum u off topic ako ih je više nego informatičkih tema.
Primjerice neko jedan dan može reći, a neću ni gledat taj forum o Linuxu tamo tak i tak raspravljaju o kućnim ljubimcima.
Sve je stvar mjere, zato mislim da bi chat dobro došao da se neke stvari i tamo prebace.
A što se tiče politike zar ja kao zagrebačan moram citirat Velo misto, ako je tako " Neću politiku u svoju butigu"
Kužim zole052 tvoje argumente, kao što sam napisao raznovrsne teme drže forum živim ali isto mislim da mogu biti kontra produktivne i vode cijeli forum u off topic ako ih je više nego informatičkih tema.
Primjerice neko jedan dan može reći, a neću ni gledat taj forum o Linuxu tamo tak i tak raspravljaju o kućnim ljubimcima.
Sve je stvar mjere, zato mislim da bi chat dobro došao da se neke stvari i tamo prebace.
A što se tiče politike zar ja kao zagrebačan moram citirat Velo misto, ako je tako " Neću politiku u svoju butigu"
treba samo na stranici dodati link
http://webchat.freenode.net/
i staviti #linuxzasve kanal da bude automatski upisan
i staviti #linuxzasve kanal da bude automatski upisan
- masnipalac
- Spol: M
fala ti za ovo,često sam na kanalu "#linuxzasve",treba samo na stranici dodati link
prije sam koristio http://www.mibbit.com/chat,
ali su ukinuli freenode server, tako da se više nemre tamo "ircati",
probo sam "Xchat" i "Irssi", ali nije mi to to pošto sam naviko na mibbit
ovo je praktički isto ko "Xchat", samo je jednostavnije, netreba ništa podešavat
pozzzzz...
ako netko zna neki websajt za ircanje, ali da je sličan "Mibbit-u",
(ima opciju slanja datoteka, pastebin itd...)
molio bi da mi javi, ili ovde napiše....unapred zahvaljujem.....
Ubuntu-do yaya -- Zagorje-do Mexika 
imas Pidgin program..otvoris ga, odabers IRC-chat, dodas nick koji zelis koristit, pričekaš da te spoji,kliknes na buddies i odaberes add chat i upises #linuxzasvemasnipalac je napisao/la:ako netko zna neki websajt za ircanje, ali da je sličan "Mibbit-u",
(ima opciju slanja datoteka, pastebin itd...)
molio bi da mi javi, ili ovde napiše....unapred zahvaljujem.....
kliknes na njega i spojen si na kanal #linuxzasve