Preporuka za filmove

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

dupin
Spol: M

Re: Preporuka za filmove

Post Postao/la dupin »

Pogledao večeras KOJA JE OVO DRŽAVA! Razočaravajuće! :( :( :(
Nema veće religije od istine!
gGrga

Post Postao/la gGrga »

Ekipa,

napravio sam jedan sajt dok sam bio na godišnjem odmoru i volio bih kad bi mi javili svoje doživljaje..

Ne bih htio da shvatite ovo kao reklamu nego meni treba neki feedback. Znam da hrpa toga nedostaje (search, popularni filmovi danas i sl.) i vjerojatno ću jednog dana, kad budem imao vremena i/ili nađem nekog volontera koji radi s wordpressom, poraditi na tome. Obzirom da je vaš sajt "otvorene" prirode a ne može otvorenije (i ilegalnije) od torrenta koje svi koristimo, odlučio sam pitati vašu zajednicu za dojmove. Ja pronalazim film koji nisam gledao sa svakim refreshom i to mi je skroz fora pa eto... mislio sam, možda bi se i vama moglo svidjeti.

Koncept sajta:
- sajt za skidanje torrent datoteka
- niti jedan .torrent nije na mojem server (sve šta skinete, skidate s yts.am baze)
- hrpa filmova, nula reklama (s hostingom i domenom imam ravno 50€ troška godišnje, moj doprinos)
- ne razmišljam o tome jel mi se gleda komedija/drama/akcija/horror i sl., koja je godina filma, nekontrolirano korištenje paginacije sajta koje vodi do odustajanja od gledanja filma i sl.

Nadam se da ne tražim previše, ako se moj post krši s nekim od pravila foruma - moje isprike unaprijed. Slobodno ga obrišite jer nije namjera ove objave da se netko uzruja... eto, meni i mojim prijateljima je koncept sajta zabavan pa sam mislio da bi mogao biti i vama. Osobno, dosadili su mi torrent sajtovi i princip traženja filma koji mi se/nam gleda.

link na sajt je: https://yifyandchill.com/
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Bacio sam oko i ovak na prvu mi ispod "download torrent" fali i link za download titla.

PS. Ako sam mogao komentirati i pustiti temu o vutri, mogu progledati kroz prste i za ovu (barem dok ne dobiješ još par povratnih komentara ;) )
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
gGrga

Post Postao/la gGrga »

O tome sam i ja razmišljao ali nisam siguran jel to potrebno. Mi balkanci idemo na titlovi.com i skinemo si titlove ak ih ima. Ameri, ne znam koriste li titlove uopće?
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

gGrga je napisao/la: Ameri, ne znam koriste li titlove uopće?
Normalno da koriste, što misliš kako gluhi ljudi gledaju filmove? Zato ti i je u brdo titlova stavljeno stvari koje opisiju zvukove (sinister music playing) .
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
fibra
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la fibra »

Iskreno se nadam da se ovo nekim slučajem eventualno neće protumačiti kao spam. Tko je u potrazi za bilo učenjem ili oslobađanjem uma, želi razbiti dosadu ili se jednostavno dobro zabaviti, toplo preporučujem sljedeće: List of selected films worth watching once in a lifetime
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Pa ono, totalno bi se moglo protumaciti kao spam, ali bas smo nekako dobre volje danas pa necemo.

Za ubuduce, molim te malo smanji broj linkova na svoj (taj?) web :)
dupin

Post Postao/la dupin »

Vidim da je malo zapostavljena rubrika, pa da osvježim. :)

Nedavno odgledao Mindhunter. Vrlo dobra i zanimljiva serija. Nakon toga gledao nešto posve drugačije, fantasy seriju imena Carnival Row. Dobra i neobična serija. Ne kažem da se svima mora svidjeti ili da će postati klasik, ali mene je dobro zabavila.
Nema veće religije od istine!
niingu

Post Postao/la niingu »

bertone je napisao/la:Jučer je objavljeno da je Syfy otkazao The Expanse :place

http://deadline.com/2018/05/the-expanse ... 202388026/
Sva sreća pa ga je Amazon oživio hehe

Joker je trenutacno i kinima i film je savršenstvo- 10 od 10
abnettaa
Spol: m

Post Postao/la abnettaa »

skinuo sam seriju Breaking Bad, imaju i prijevod na titlovi.com
ne mogu je prestat gledat, u tjedan dana sam pregledao 4 sezone i sad zavrsavam petu
predobra serija, preporuka
Odgovori