Android i potrošnja struje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Android i potrošnja struje
Čudno ponašanje aplikacija. Naime ima dana kada telefon ne troši struju a ponekad se neka aplikacija zablesa i nije mi jasno u što pretvori tu energiju. Niti se grije pa bih rekao u toplinsku. Evo na slici primjer, VLC je isključen i troši više energije nego sav hardver s ekranom što djeluje nevjerojatno.

Tko živi u nadi umire u gov....
Re: Android i potrošnja struje
A kaj to nije prikaz potrošnje energije za razdoblje od kad je baterija bila napunjena 100% pa do vremena kad si mjerio? Ako je tako kako mislim, onda je nebitno što je trenutno VLC zaustavljen, aplikacija je zapamtila koliko je potrošio dok je radio.
Ne bih rekao, prikaz je izgleda trenutna potrošnja . Evo baš sam pratio YouTube aplikaciju, bila je isključena i potrošnja je bila zanemariva. Zatim sam pogledao koji video i provjerio potrošnju energije i pokazuje za YouTube 23%. Također provjerio sam uz još poneku aplikaciju i odmah u nadzoru potrošnje skače potrošnja.bertone je napisao/la:A kaj to nije prikaz potrošnje energije za razdoblje od kad je baterija bila napunjena 100% pa do vremena kad si mjerio? Ako je tako kako mislim, onda je nebitno što je trenutno VLC zaustavljen, aplikacija je zapamtila koliko je potrošio dok je radio.
Kak si ovo napisao osjećam se kao indijanski poglavica u pregovorima s "plavim bluzama"iweb je napisao/la:Bertone je u pravu.
Jeremija, aj napuni telefon do kraja i onda ga normalno koristi dok se baterija ne isprazni na nekih 20-30%, ali za to vrijeme nemoj pokretati VLC (možeš se valjda suzdržati 2-3 danaJeremija je napisao/la: Ne bih rekao, prikaz je izgleda trenutna potrošnja ...
Tada VLC uopće nije na popisu potrošača, troši 0,00... %bertone je napisao/la: Jeremija, aj napuni telefon do kraja i onda ga normalno koristi dok se baterija ne isprazni na nekih 20-30%, ali za to vrijeme nemoj pokretati VLC (možeš se valjda suzdržati 2-3 dana) pa onda provjeri koliko je struje potrošio VLC.
Možda ste i u pravu, onaj dan kada je VLC puno trošio sam pogledao dva filma, cca 4 sata. I čudio se kasnije na poslu što mi je batrija pala ispod 50 posto taj dan.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Bertone je pravo.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.