[MOZILLA THUNDERBIRD] Sve o njemu..
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: [MOZILLA THUNDERBIRD] Sve o njemu..
Da malo oživim ovu temu.. izašao je Thunderbird v115, sučelje je redizajnirano te sad je puno preglednije i ima popis mailova sličan kao u Outlooku. Jedina stvar iz M$O-a koja mi se sviđa konačno je i u TB-u! 

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ako misliš na ono sranje gdje nemreš kliknuti na datum, naslov onda mi se ne sviđa.Cooleech je napisao/la:Da malo oživim ovu temu.. izašao je Thunderbird v115, sučelje je redizajnirano te sad je puno preglednije i ima popis mailova sličan kao u Outlooku. Jedina stvar iz M$O-a koja mi se sviđa konačno je i u TB-u!
iskreno meni se to sučenje W11 ne sviđa. Meni fali Titlebar gore.
Edit: sad testirao mogu vratiti na stari izgled da imam kao tablicu prikazano
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Pretpostavljam na što misliš (sortiranje po datumu ili čemugod), nisam provjerava ima li sortiranje kao što je to na Outlooku s ovim novim izgledom, ali da.. možeš vratit stari izgled.Spider je napisao/la:Ako misliš na ono sranje gdje nemreš kliknuti na datum, naslov onda mi se ne sviđa.
I ne kužim ovo s W11.. kakve veze ima W11 s TB-om?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.