Prijedlozi za program tjedna

Aktivno sudjelujte u stvaranju sadržaja na portalu.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
NELE86
Spol: M

Re: Prijedlozi za program tjedna

Post Postao/la NELE86 »

Jeaaa spiti

Takoder ubaci supertuxa pod igre :D
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

Pogledajte ovo,ko je lud za kalendarom ovo je program za njega :D

http://www.mozilla.org/projects/calendar/sunbird/

Mozilla Sunbird® is a cross-platform calendar application, built upon Mozilla Toolkit. Our goal is to provide you with a full-featured and easy to use calendar application that you can use around the world.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

NELE86 je napisao/la:Jeaaa spiti
Postavljeno! :thumbs
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

NELE86 je napisao/la:Evo dva programa za manipulaciju iso slikama,prvi sam testirao,tj ovaj KISO i mogu rec da je pljunuti deamon tools sa windowsa i odlican je :thumbs

Ovaj drugi nisam testirao pa probajte

http://kiso.sourceforge.net/info_ks.phpl
Postavljeno! :thumbs
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
phreakbox

Post Postao/la phreakbox »

Za one koji cijeli dan/noc bdiju za racunalom, ima jedan zgodan alat kako se rastegnuti i malo doci k sebi a da se covjek ne ukoci ili da skupi snagu za dalje, meni kao web developeru/web programeru pomaze mi cak da napredujem i bolje radim koristeci alat:

Workrave
URL: workrave(dot)org

Screenshot:
slika
slika
slika

Mogučnosti: Moguće je namjestiti timer koliko želite dnevno raditi, namjestiti mikro pauze od (pola minute za istezanje) i normalne pauze recimo svakih 45 minuta. u tom periodu vece pauze dobivate recimo 10 minuta pauze kako biste skuhali kavu, otišli na WC, malo prošetali po kući/stanu/dvorištu/otišli po cigarete u benzinsku (za one koji puše) itd... zgodna je alatka i statistku pokazuje kako funkcionirate. Također se applet može integrirati u panel.

Meni je ovaj alat trgnuo da malo bolje radim jer sam svjestan koliko mi je još ostalo vremena za danas (posao) i kako bih stigao odraditi projekt u određeno vrijeme.
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
zole052

Post Postao/la zole052 »

Uuuuuu, odlicna stvar... to ce znati cjeniti svo koji puno rade za komjuterom. Pogotovo kada se pocnete polako kociti od stolice.
Ja sam koristio neki trial od nekog slicnog programa dok sam puno radi za kompom ali poslje nisam uspio naci nista kvalitetno i besplatno.
Bilo je komicno i zabavno, kada bi izletio prozor sa vjezbama onda bi pola ureda radilo vjezbe samnom :D
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
phreakbox

Post Postao/la phreakbox »

eto ljudi barem da znate da sam i sam u toj struci a i nakon godinu dana mozda vise odlucio se registrirati na forum. :) sad shvacam da nas IMA! Zivjeli!
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

phreakbox je napisao/la:eto ljudi barem da znate da sam i sam u toj struci a i nakon godinu dana mozda vise odlucio se registrirati na forum. :) sad shvacam da nas IMA! Zivjeli!

Živio i ti nama :) Nadam se da ćemo te uskoro vidjeti aktivnog na forumu, wikiju ili čak na prevodu KDE-a koji je u tijeku ;)
pingu

Post Postao/la pingu »

Grof je napisao/la:
phreakbox je napisao/la:eto ljudi barem da znate da sam i sam u toj struci a i nakon godinu dana mozda vise odlucio se registrirati na forum. :) sad shvacam da nas IMA! Zivjeli!

Živio i ti nama :) Nadam se da ćemo te uskoro vidjeti aktivnog na forumu, wikiju ili čak na prevodu KDE-a koji je u tijeku ;)
Može netko i Gnome prevoditi. Vidim da nas je tamo većina susjeda prestigla. :D
http://l10n.gnome.org/releases/compare/ui/9-8-12-13/
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

pa dobri ste gle nas bosance rofl
Odgovori