@glaskoncila
nema frke ... to sam kao "saljivo" mislio
Za sad odlazem bavljenje wlan0 -om jer imam preči problem!
Prije nego skrenem temu (a da nije offtopic) samo jedno pitanje; što bi wlan0 up trebao učiniti?
Pitam jer zvuči kao da starta wnal0 u slucaju da on nije startan ... dok ja imam utisak da jest startan samo ne prepoznaje router ... tj ne prihvaca ni kad mu rucno upisem ssid.
U tom smislu meni bi bilo korisno ako tko zna sto se upisuje u one preostale prazne prostore sto sam gore spomenuo ... mac adress ... i sl ... mozda ja ne unosim dovoljno podataka?!?!
E sad imam puno vazniji problem jer dok njega ne osposobim ne mogu redovito koristiti suse te utoliko nisam dovoljno cesto u njemu te ga na taj nacin necu bas ni nauciti koristiti!
Quicktime iliti .mov fileovi!
Nemogu ih gledati niucemu a meni posebno treba u browseru!!!
Prosao sam kroz onaj 10steps process koji sam nasao na suseovom siteu gdje treba instalirati multimedia libove/codece ... no veci dio njih se nije uspjesno instalirao.
Instaliravao sam putem Terminala i Yasta ... no eto nece pa nece?!?!
Uspjesno sam instalirao VLC no izgleda ne bas sa svim pripadajucim mu codecima (mislim na one koje donese sa sobom prilikom apt-get instalacije na ubuntu-u) te mi sto god zelim playati odbija jer nema ovaj ili onaj codec?!?
Ove stvari mi svakodnvno trebaju te me tjeraju na xp particiju ili na maca jer nemrem raditi na suse-u ... plz help!!! Kabel je privremeno adekvatna alternativa wlanu no nemam alternativu ovome?!?
Hvala unaprijed!!!