Prije kada sam imao pod ubuntuom Beryl, bile su 2 super stvari koje sada ne mogu podesit (tj ne znam podesit) u compizu...
1. Da kada se misem ode npr u gornji desni cosak ekrana svi otvoreni prozori i programi se posloze na ekran i onda kliknes na koji hoces
slika: http://news.softpedia.com/images/review ... -large.jpg
2. kada maksimiziras prozor, u berylu si mogao povuc recimo gornji cosak i prozor ti se nije odvojio nego ti se nekako savio i dopustio da vidis sto je iza prozora, onako kao da tapetu odljepis
slika: http://beranger.org/blogo2/f7_kde_beryl_s.jpg
Ne znam kako bolje da objasnim
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
Ne znam što da ti kažem. no probaj se igrati sa ovim. Od u terminal i otipkaj:
skini program sa Synapticom: compizconfig-settings-manager
Eto, možda ti to pomogne...
BTW, da li si probao instalirati Emerald theme manager for compiz?? Ima i on nekih fora, a možeš mjenjati teme. Samo ne znam radi li sa našim ubuntuima...
kaiwan je napisao/la:prvu sam nasao na ubuntuforums ... to je scale plugin, i pokrenes ga sa shit+alt+up, drugi nisam jos
Emerald sam probao jednom sa gutsyem i nije bas sljakalo...mislim daje on samo za Beryl
Da ni meni nije baš radio Emerald na Gutsyu, ali tada sam imao ATI-ci pa ništa nije šljakalo kako treba, no sada sa nvidiom stvari su se bitno promjenile
Evo što piše za Emerald kada ga želiš instalirati preko Synaptica
Decorator for compiz-fusion
This package provides a decorator for compiz-fusion and a themer application
pa sada ko je tu lud ne znam. Možda probam doma...
Grof je napisao/la:Eto, i po ovome što piše na wikiju Emerald bi trebao raditi sa copizom jer je compiz-fusion i nastao iz Beryl projekta. E baš ću probati danas...
naravno, javi kako proslo
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
Grof je napisao/la:Eto, i po ovome što piše na wikiju Emerald bi trebao raditi sa copizom jer je compiz-fusion i nastao iz Beryl projekta. E baš ću probati danas...
naravno, javi kako proslo
Radi sve kako treba i Emerald i config - mrak! A što je najsmješnije kad sam iste stvari isprobavao na Open SusE-u 10.3, sa ATI karticom, zezao je video sa compizom i spori scroll u firefoxu. Ovdje nema nikakvih problema - ali radim sa nvidiom... driveri su drugi i izgleda da ih compiz više voli. Radi i ona famozna kiša po ekranu