Drugo višeplatformski je, znači nemaš brige oko čitanja passx fajla na bilo kojoj distribuciji i platformi (linux distre i mac ili win)
Treće, čuvaš PIN (recimo bacam papir ali nekad znam zaboravit PIN), drugo passwordi koji su mi različiti kada se prijavljujem na forume na newsgrupe, i slične web servise tipa facebook gmail,...
Četvrto ne znaš ili recimo ono što rijetko koristiš treba ti ponovo a ne da ti sustav da se prijaviš kopiraš pass i pejstaš.
Peto, odličan GUI čak je pohvaljen za Windows korisnike. Što je dobro jer se jednako razvija za sve platforme.
Aplikacija je jednostavno, lako održiva, možeš backupirati, konvertirat u XML, stavljati PIN, sve bitne i važne podatke koje trebate čuvati i održati tajnim. Jer, kud će te s papirima doma? Pa ne želim "još jedan komad papira" doma. Danas je sve digitalizirano.
I ne samo to možeš snimati i kreditne kartice tako da znaš na koji broj ti računa mora slati itd.. da ne moraš vaditi novčanik i slično.
Meni je to stvarno korisno. Ako ti vidiš od toga nekorisno onda si očito staromodan. Ispričavam se ali morao sam ti to reći. Došlo je digitalno doba a ne doba papira jel?
@site admin jesam bio dovoljno jasan? ili moram pisati rečenice prikladnije?