openSUSE 11.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: openSUSE 11.2
openSUSE 11.2 RC 2 dostupan za preuzimanje, finalna verzija stiže 12.studenog.
http://news.opensuse.org/2009/10/29/fin ... available/
http://news.opensuse.org/2009/10/29/fin ... available/
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
još samo jedan dan do 11.2 
jel zna netko koja je glavna razlika između 11.1 i 11.2?
Namjeravam ovu distru malo duže isprobat
trenutno sam već dugo na ubuntu
Namjeravam ovu distru malo duže isprobat
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
Mislim da je najveća razlika, službena mogućnost instalacije na ext4 (minimalno linux 2.6.28, a openSUSE 11.1 ima 2.6.27.7, tko je želio ext4 mogao je patchirati), što prije zbog kernela nije bilo moguće. A isto tako dolazi sa najnovijim DE-ovima i ostalim osvježenim paketima na nove verzije.phreakbox je napisao/la:još samo jedan dan do 11.2
Namjeravam ovu distru malo duže isprobattrenutno sam već dugo na ubuntu
Tko voli ili želi koristiti ispolirani KDE, nema boljeg GNU/Linuxa od openSUSE-a. To je uvijek bila ispolirana distra, IMHO. Mare Nostrum superkompjuter koristi SLES, nuff said.
Još 2 dana.
- glaskoncILLa
pa nemam pojma koliko je ispolirano nesto na cemu si sam moras sastrikati rc.local.
cisto ovak sa sistemaske strane kad se vec spomenuo mare nostrum.
mare nostrum, mislim da je presudan faktor bio sto nekakav novell stoji iza cijele price i dostupnost placenika koji ce rijesiti nezgodnu situaciju ako se ona pojavi..
mare nostrum, mislim da je presudan faktor bio sto nekakav novell stoji iza cijele price i dostupnost placenika koji ce rijesiti nezgodnu situaciju ako se ona pojavi..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
-
The Acacia Strain
koja glupost mi se malo prije desila na open suse 11.1... išao sam apdejtat sistem i dođe mi error 15 i nemoš se više logirat
a ma... čeka se 11.2 verzija, to je meni najočekivanija distra godine...
a ma... čeka se 11.2 verzija, to je meni najočekivanija distra godine...
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Ne kužim smisao ovoga? Niti superračunala moraju biti userfrendly, niti dijele previše drugih osobina s desktop računalima. Pored toga, na većini od TOP500 superračunala niti ne koriste brandove kao SUSE ili RHEL, već vlastite verzije... http://www.top500.org/stats/list/33/ospingu je napisao/la: Mare Nostrum superkompjuter koristi SLES, nuff said.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Na ispoliranost sam mislio sa desktop strane, krajnjem korisniku, gdje mu je KDE posložen do kraja, recimo integriranost GTK+ aplikacija u KDE desktop i ostale sitnice.glaskoncILLa je napisao/la:pa nemam pojma koliko je ispolirano nesto na cemu si sam moras sastrikati rc.local.cisto ovak sa sistemaske strane kad se vec spomenuo mare nostrum.
Vjerovatno, ali nije Novell od jučer (NetWare).
Novell stoji iza SUSE-a, ima znalce i to mi ulijeva povjerenje u OS, a da se koristi jedna prilagođena verzija SiSE u superkompjuteru mi je dodatan plus . Isto tako bih mogao reči za Red Hat koji stoji iza fedore.4ndY je napisao/la:Ne kužim smisao ovoga? Niti superračunala moraju biti userfrendly, niti dijele previše drugih osobina s desktop računalima. Pored toga, na većini od TOP500 superračunala niti ne koriste brandove kao SUSE ili RHEL, već vlastite verzije... http://www.top500.org/stats/list/33/os
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
The Acacia Strain
uf... joooooooooj
namjerno sam se probudio ranije da stavim skidat.... kad ono...
još 4 sata!!!!
namjerno sam se probudio ranije da stavim skidat.... kad ono...
još 4 sata!!!!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.