Kome Koala radi dobro?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Kome Koala radi dobro?
Kome od vas Koala radi dobro?
Do sada su galamili oni kojima ne radi dobro.
Ajmo sada vidjeti one šutljive...
Ja ću biti prvi koji će zgriješiti:
Do sada sam instalirao na četiri računala (tri laptopa i jedan desktop). Bez problema.
Radi predobro. Meni najbolji Ubuntu do sada.
Ako vas ima još, javite ovdje.
(Ako vas ima. Naravno ... )
Do sada su galamili oni kojima ne radi dobro.
Ajmo sada vidjeti one šutljive...
Ja ću biti prvi koji će zgriješiti:
Do sada sam instalirao na četiri računala (tri laptopa i jedan desktop). Bez problema.
Radi predobro. Meni najbolji Ubuntu do sada.
Ako vas ima još, javite ovdje.
(Ako vas ima. Naravno ... )
Zadnja izmjena: Suko, dana/u 13 stu 2009, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Kome Koala radi dobro?
Na pocetku sam imao problema sa Network Managerom,koristim wireless i trebao sam rucno upisati parametre kao sto sam i uradio al je konekcija bila katastrofa...Onda sam instal Wicd i sad je sve ok!
To je bio jedini problem s Koalom!Sve ostalo radi odlicno!
To je bio jedini problem s Koalom!Sve ostalo radi odlicno!
Meni radi dobro.
I kod mene sve radi.
Se sjećaš koliko sam se ja žalio na Koalu? Znaš zašto? Jer je Beta, jer je RC jer je izašao tek final.
Hoćeš iskreno da ti kažem? Koala nije radila dobro odmah po izlasku (final) već tek prije par dana kada je napravljen veći update!
Znaš zašto? Nisu radili printeri! Niti jedan! A danas, odnosno od prije 4 dana je proradilo!
Dakle, ubuntu je poznat da radi tek nakon mjesec-dva nakon izlaska, zato što očito ne stignu do final-a.
Kako sada radi? Dobro!
Jel radi dobro? Da!
Kome radi? Meni!
Očito ti hoćeš potaknuti neke ljude da koala stvarno radi, ali zapravo je prava istina da radi tek nakon mjesec-dva izlaska odnosno do izlaska većeg update-a nakon final-a.
Tko ne tvrdi da je ovo istina, očito nije dugo na debian ubuntu distri.
Pozdrav
Hoćeš iskreno da ti kažem? Koala nije radila dobro odmah po izlasku (final) već tek prije par dana kada je napravljen veći update!
Znaš zašto? Nisu radili printeri! Niti jedan! A danas, odnosno od prije 4 dana je proradilo!
Dakle, ubuntu je poznat da radi tek nakon mjesec-dva nakon izlaska, zato što očito ne stignu do final-a.
Kako sada radi? Dobro!
Jel radi dobro? Da!
Kome radi? Meni!
Očito ti hoćeš potaknuti neke ljude da koala stvarno radi, ali zapravo je prava istina da radi tek nakon mjesec-dva izlaska odnosno do izlaska većeg update-a nakon final-a.
Pozdrav
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
Meni sve radi osim kad uključin grafičke efekte onda mi zabloka desktop, čak i u ovom najsiromašnijem modu mi se čini da malo trza.. ostalo zvuk, bootanje, mreža, sve ok. s tim da mi printer na nitijednoj distri nije radija normalno, uvik san mora skidat sa posebne stranice, kompajlirat i instalirat drajver. Vidit ću neko vrime ako ne izađe zakrpa za grafiku, vratit ću se na 9.04.
- Suko
- Site Admin
Ma, čitam neke tekstove na netu u kojem se autori žali na loše ponašanje Koale.phreakbox je napisao/la:Se sjećaš koliko sam se ja žalio na Koalu? Znaš zašto? Jer je Beta, jer je RC jer je izašao tek final.
Kako sada radi? Dobro!
Jel radi dobro? Da!
Kome radi? Meni!
Pozdrav
I onda ispod toga čitam komentare čitaoca koji govore skroz drugačije.
Na deset ljudi koji su zadovoljni se nađe jedan koji nije.
I tako svaki tekst koji otvorim na tu temu.
Ne želim pretjerivati, ali stvarno je 10:1.
Evo, ako ne vjeruješ pogledaj ovaj link:
http://www.omgubuntu.co.uk/2009/11/karm ... vista.html
I pročitaj komentare ispod.
Ja sam jako zadovoljan jer je ovo prva distra koja mi je proradila bez dodatnog podešavaja hardvera.
Ne guši mi računalo, brzo se boota, stabilna je.
Pa bi želio malo razbiti onaj loš dojam koji je ostavila na ovom forumu.
(Ne kažem da nema problema. Očito postoje. Ali nije baš katastrofa kako svi kažu.)
ono što većina ljudi nervira je:
1. otvoriš firefox
2. kopiraš neki tekst u "clipboard" CTRL+C
3. zatvoriš firefox
4. pejstaš u gedit-u
Nemožeš pejstat jer nema ništa u memoriji clipboarda.
Drugi problem je desni klik na desktop i ne miči miša pa opet klik desni klik kreira novi folder.
Pa su neki javili problem oko list view-a u nautilis-u i njegov prikaz kreira novi folder.
1. otvoriš firefox
2. kopiraš neki tekst u "clipboard" CTRL+C
3. zatvoriš firefox
4. pejstaš u gedit-u
Nemožeš pejstat jer nema ništa u memoriji clipboarda.
Drugi problem je desni klik na desktop i ne miči miša pa opet klik desni klik kreira novi folder.
Pa su neki javili problem oko list view-a u nautilis-u i njegov prikaz kreira novi folder.
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
- Suko
- Site Admin
Ma sve to stoji.
Ne kažem ja da nema problema.
Ali polako se stječe dojam da je Intrepid bio mila majka prema Koali.
A, stvarno ima ljudi koji su zadovoljni.
Samo sam htio da ne idemo odmah svi u linč.
Da se čuje i druga strana.
Ne kažem ja da nema problema.
Ali polako se stječe dojam da je Intrepid bio mila majka prema Koali.
A, stvarno ima ljudi koji su zadovoljni.
Samo sam htio da ne idemo odmah svi u linč.
Da se čuje i druga strana.