može, dosta si danas radiokaiwan je napisao/la:to sutra probam ondaGrof je napisao/la:pa da, ali ove od nvidie....
Kako iskompajlirati svoj kernel (Ubuntu)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako iskompajlirati svoj kernel (Ubuntu)
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Važi! Kad se male ruke slože... la la la...Grof je napisao/la:Mogu ja prevesti onaj Kernel Thread sa kojim je kaiwan danas instalirao i dodam kompile ALSE.
Neka i Shrike napiše koju sugestiju...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- kaiwan
Pa da, vise manje se samo prevede onaj clanak, nisam nista posebno drugo radio, osim sto sam ALSU iskompilirao nanovo.
Ako se Grofe tebi nece dati mogu i ja prevest taj post pa ti dam na recenziju.
Javi ako treba nesto napravit oko teme, sada ipak imam malo iskustva
Ako se Grofe tebi nece dati mogu i ja prevest taj post pa ti dam na recenziju.
Javi ako treba nesto napravit oko teme, sada ipak imam malo iskustva
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
Ma nema frke, ako ti se da slobodno ti prevedi, a jaću to pregledati i staviti na stranicu.
Promijenio bih stavku oko preuzimanja postojećih postavki iz starog kernela, tako da sve radimo iz xconfiga i to popratio slikom....
Promijenio bih stavku oko preuzimanja postojećih postavki iz starog kernela, tako da sve radimo iz xconfiga i to popratio slikom....
- kaiwan
a kako da to napravim ? U Wordu pa ti posaljem na mail ili kako ?Grof je napisao/la:Ma nema frke, ako ti se da slobodno ti prevedi, a jaću to pregledati i staviti na stranicu.
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
može, može... evo ti mail u PM
Neznam što za reć, osim da nemam ATi il invida karticu, poa e nisam nikada sa time mučio. Ono što znam je da ako se skidaju već kompilirani moduli a neki kernel, onda mora biti ista (doslovno identična) verzija gcc kojom se kompilirao kernel i moduli, inače ne radi.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!