Hi...izvinjavam se ako je tema na pogresnom mestu molim mod-a da premesti tamo gde treba ako treba
e sad moje pitanje ... Koji je najbolji program za widgete?
Treba mi zauzece procesora, memorije, diskova i sl ... al sve to lepo na desku u GUI ....
inace Fedora, Gnome....
Ko što kaže meema, screenletsi su najbolji, ali Fedora ih nema na repozitorijima.
Mogu se naknadno dodati repozitoriji sa screenletsima.
Malko prosurfaj. Ima i ovdje na forumu link za Fedoru 11.Ne znam jel postoji već i za 12.
Postao bi ti link ovdje, ali pišem ovo s mobitela pa mi nije zgodno.
Deskletsi su stariji.
Screenletsa ima više i raznovrsniji su.
Ali, nisu ni Deskletsi loši.
Ima i Cairo dock nešto widgeta koji se daju otkačiti s docka.
Google gadgets su isto dobri, ali ne znam kako ih se može koristiti offline.
sad cackam screenlets i nije mi nesto (il sam ja ocekivao previse).... probacu i ostale...ispace jos da win ima bolje :S to ne moze da se desi ...
ni cairo mi nije nesto .... aaa ocu nesto dobro ..zigleda da cu morati graficko okruzenje da menjam
Bug je napisao/la:sad cackam screenlets i nije mi nesto (il sam ja ocekivao previse).... probacu i ostale...ispace jos da win ima bolje :S to ne moze da se desi ...
ni cairo mi nije nesto .... aaa ocu nesto dobro ..zigleda da cu morati graficko okruzenje da menjam
meni su najbolji plasma widgeti koje koristi kde4, moderniji su, ugodniji, definitivno su bolji od onih koje koristi windows.
Markec je napisao/la:meni su najbolji plasma widgeti koje koristi kde4, moderniji su, ugodniji, definitivno su bolji od onih koje koristi windows.
cista istina, KDE je zakon sto se tice widgets-a
a za dock probaj od CAIRA skinuti plug-inove, navodno da ih ima mali milijun (nisam provjeravao i isprobavao jer to ne koristim), ako ti i dalje ne pase, probaj Avant Window Navigator (iliti AWN)
Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds quote)