Evo radim na torrent datoteci. Što se tiče demonoida, u principu izbjegavam takve trackere stavljati kada radim torrent jer se pokazao nepouzdanim (pad trackera na tri mjeseca) te stavljam obavezno po dva do tri pouzdanija trackera upravo iz tog razloga.
Druga stvar je što se demonoid direktno povezuje s ilegalnim materijalom, stoga mi ne djeluje baš ozbiljno koristiti takav tracker.
Jedino je šteta da Canonical Xfce pretvara u GNOME, jer vanilla Xfce ima samo donji glavni panel standardno i zauzima samo središte donje polovice ekrana a po potrebi se može rastegnuti do lijevog i desnog ruba ekrana.
Jedino je šteta da Canonical Xfce pretvara u GNOME, jer vanilla Xfce ima samo donji glavni panel standardno i zauzima samo središte donje polovice ekrana a po potrebi se može rastegnuti do lijevog i desnog ruba ekrana.
Iskreno se nadam da ću jednom gore staviti i lubuntu kao četvrti....
Iskreno se nadam da ću jednom gore staviti i lubuntu kao četvrti....
Ja sam ga svojevremeno skinuo ali se ne može instalirati dali se to prmjenilo?
Well, the lack of an install script is a show stopper for me.
If you want an intallable version you can
a) install lxde into ubauntu from synaptic
b) install the u-lite.org mini.iso, then distribution upgrade from hardy to intrepid, then intrepid to jaunty.
Bug reporting for lubuntu at launchpad.net is disabled, there appears to be no way to contact anyone without an elaborate ‘join our team’ process.
I’m rooting for y’all, but this blog seems to be the only way to contact Mario and he’s nowhere to be found.
Je to točno!
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
semiRocket je napisao/la:
Bilo bi dobro da Grof usporedi md5 s mojom datotekom da ne dijelim ljudima slomljenu datoteku
Ne mogu ja skinuti tvoj md5 jer mi firewall neda pristup.
Evo ti moj, pa ti usporedi.
3buntu-9.10-desktop-i386.iso.md5.tar.gz
Identične su, sve je u redu. Bilo bi dobro da se stavi md5 datoteka odmah s datotekom namijenjenom za skidanje da si ljudi mogu provjeravati. Npr. ja osobno volim provjeriti sumove prije prženja na medij kada skidam http ili ftp putem. Preko torrenta ne provjeravam nikada zato što je torrent protokol pouzdaniji što se toga tiče.