3Buntu v2 i dalje...?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: 3Buntu v2 i dalje...?
Narode, postoje dva koncepta rada:
1. Pričaj da ćeš napraviti
2. Napravi pa pričaj
Ja sam pobornik ovog drugog, a vjerujem i dobar dio tima ovdje na LZS-u koji su se već i te kako iskazali.
Ostalo ću riješiti s gospodinom preko PM-a
1. Pričaj da ćeš napraviti
2. Napravi pa pričaj
Ja sam pobornik ovog drugog, a vjerujem i dobar dio tima ovdje na LZS-u koji su se već i te kako iskazali.
Ostalo ću riješiti s gospodinom preko PM-a
- dalibor.klobucaric
- Spol: M
- Kontakt:
A joooj, noževi na ovom forumu, L0L nikad nisam mislio da ću viditi..
Al evo mislim da postoji negdje tema al evo reći ću nešto... Herr Grof je ovdje meni osobno pomogao i odgovorio mi na bilo koje moje pitanje pa čak i glupa. Ono što sam ja napravio je usavršio svoje znanje uz OVU ZAJEDNICU i pokušao pomoći drugima. Mislim da sam to čak u dva navrata uspio. I Smatram da je ovo bit OVOG PROJEKTA a to je širenja znanja i širenje iskustva i na kraju krajeva FOR FREE. Jer nisam niti pivu platio...
Nadalje, entuzijasti ili neki drugi nazivi hehehe... Da, rade to u svoje slobodno vrijeme.. A ako neko nema vremena, nemora, ali nemora niti odmagati s ovakvim temama, noževima, i "uzvišenim" znanjem...
Stari samo još jedna stvar.. Ako vrbuješ programere mogo si otvoriti temu i vjerujem da bi našo nekoga..
Al evo mislim da postoji negdje tema al evo reći ću nešto... Herr Grof je ovdje meni osobno pomogao i odgovorio mi na bilo koje moje pitanje pa čak i glupa. Ono što sam ja napravio je usavršio svoje znanje uz OVU ZAJEDNICU i pokušao pomoći drugima. Mislim da sam to čak u dva navrata uspio. I Smatram da je ovo bit OVOG PROJEKTA a to je širenja znanja i širenje iskustva i na kraju krajeva FOR FREE. Jer nisam niti pivu platio...
Nadalje, entuzijasti ili neki drugi nazivi hehehe... Da, rade to u svoje slobodno vrijeme.. A ako neko nema vremena, nemora, ali nemora niti odmagati s ovakvim temama, noževima, i "uzvišenim" znanjem...
Stari samo još jedna stvar.. Ako vrbuješ programere mogo si otvoriti temu i vjerujem da bi našo nekoga..
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Gle, nebih planuo da je gosp. pokretač teme malo sebe predstavio i krenuo s nekim drugim putem što misli ili želi.
No, kada me se stavlja u neki koncept za koji me isti nije ni pitao i počinje "organizirati nešto" a da se prije toga nije niti potrudio nešto konkretno pokazati, pa kada je odmah inidirektno nazvao početnike s windowsa "nižim bićima" jer što će on njima nešto tako glupo pokazivati, onda meni to odmah budi sumnju u njegove iskrene namjere.
Sorry, takav sam. kava
A za šećer na kraju pogledajte avatar dotičnog. Meni dovoljno
No, kada me se stavlja u neki koncept za koji me isti nije ni pitao i počinje "organizirati nešto" a da se prije toga nije niti potrudio nešto konkretno pokazati, pa kada je odmah inidirektno nazvao početnike s windowsa "nižim bićima" jer što će on njima nešto tako glupo pokazivati, onda meni to odmah budi sumnju u njegove iskrene namjere.
Sorry, takav sam. kava
A za šećer na kraju pogledajte avatar dotičnog. Meni dovoljno
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
slažem se, vjerujem da je čovijek kompetentan i da fakat zna svoj posao, brijem čak da je i na nekoj visokoj ICT poziciji, al ne vjerujem da se može uzdizati u nebesa i gledati nas "piune" kako se mučimo s update-om kernel slike

--
--
-
Lutherus
bit ovog portala je da se povežu linux korisnici u hrvatskoj , da mogu slobodno izmjenjivati iskustva , međusobno si pomagati a prije svega informirati znatiželjne i one koji razmišljaju o prelasku a boje se i pružiti pomoć početnicima.(ispraviti me ako griješim).
spomenul ranije , a i opet ću , ako netko radi neki priojekt i treba pomoć , tu sam , rado ću pomoći koliko mogu.
a gospoda na visokim pozicijama u ICT industriji?tu imam jedno tvrdo mišljenje i teško da ću ga promjeniti.
ako netko ima poziciju neznaći da zna raditi.evo , bratić mi radi u microsoftu i honorarno piskara za bug pa preko njega upoznal podosta tih tzv ICT stručnjaka .većina ljudi ovdije na forumu su veći stručnjaci od njih.
those who know they work.those who don`t know they preach or teach.
nisam dugo na ovome forumu i još upoznajem ekipu i neželim ulaziti u zavade , ali grof je 199% upravu.
i @ Herr Graf - der bellende Hund beist nicht
spomenul ranije , a i opet ću , ako netko radi neki priojekt i treba pomoć , tu sam , rado ću pomoći koliko mogu.
a gospoda na visokim pozicijama u ICT industriji?tu imam jedno tvrdo mišljenje i teško da ću ga promjeniti.
ako netko ima poziciju neznaći da zna raditi.evo , bratić mi radi u microsoftu i honorarno piskara za bug pa preko njega upoznal podosta tih tzv ICT stručnjaka .većina ljudi ovdije na forumu su veći stručnjaci od njih.
those who know they work.those who don`t know they preach or teach.
nisam dugo na ovome forumu i još upoznajem ekipu i neželim ulaziti u zavade , ali grof je 199% upravu.
i @ Herr Graf - der bellende Hund beist nicht
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
odin malo bi te samo ispravo... Vjerujem da ima tu brdo ljudi koji uče i sa exyu područja...odin je napisao/la:bit ovog portala je da se povežu linux korisnici u hrvatskoj
--
--
Pa ja sam tu i imam jako dobro misljenje o ovom forumu! Redovno ga citam, nisam preterano aktivan, ali napisem i ja poneku. Pozdrav svima i samo tako nastavite. Sto se tice nadobudnih sabana, njih ce uvek biti. Realno, pravi znalac retko je i prepotentan, pogotovo ako je izasao iz adolescencije
Resistance is futile, you will be asimilated!
Il' si Lindža, il' si mindža!
apt-get moo
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Il' si Lindža, il' si mindža!
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
fritz62s je napisao/la:Pa ja sam tu i imam jako dobro misljenje o ovom forumu! Redovno ga citam, nisam preterano aktivan, ali napisem i ja poneku. Pozdrav svima i samo tako nastavite. Sto se tice nadobudnih sabana, njih ce uvek biti. Realno, pravi znalac retko je i prepotentan, pogotovo ako je izasao iz adolescencije
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- laikexpert
- Kontakt:
linuxzasve
je rijetko pozitivno mjesto na netu.
Neka tako i ostane.
Sve najbolje.
P.S.