PCLinuxOS 2010 Beta 1
Moderator/ica: Moderatori/ce
- retsam
- Spol: M
PCLinuxOS 2010 Beta 1
Naime pclinuxos developeri su izdali betu već dugo očekivanog pclinuxos 2010 ima mnogo novosti neke od njih su i KDE 4.4.1, novi kernel, podržan ext4 i dr. Za one koji neznaju pclinuxos developeri nisu stali s radom repoi su bili optimizirani samo trenutno službeno izdanje nije pratilo repository-e, pa kome se da može probati.
P.S. više informacija možete naći na : http://pclinuxos.com/
P.S. više informacija možete naći na : http://pclinuxos.com/
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Re: PCLinuxOS 2010 Beta 1
Upravo sam ga instaliro u virtualboxu... prelijepo izgleda svaka im cast! A i dosta su ga pohvalili na linux mint forumu mogo bi mozda vratiti dio sto je izgubio sa 2009 verzijom.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
kul je, ja dugo nis bio u kdeu, al neznam dali je do toga d je kde napredovao, ili je distra ok.
ali taj meni njegov, ma.... razbacan, i X mi se restarta kad stavim da koristi intel drajvere,
eto to su zamjerke. inace ok, ljepo radi.
ali taj meni njegov, ma.... razbacan, i X mi se restarta kad stavim da koristi intel drajvere,
eto to su zamjerke. inace ok, ljepo radi.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Stigla vec i beta2
ftp://distro.ibiblio.org/pub/linux/dist ... h/preview/
ftp://distro.ibiblio.org/pub/linux/dist ... h/preview/
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Probao,sve om samo sto moja wirlesica neradi tko da nista od povratk na pclinuxos za sada 
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
And we are approaching ten users and four developers. 
Svaka ima cast na ovoj kajli