Odlicnamadone je napisao/la: Cijela ta rasprava mi izgleda kao kad su ženske ljubomorne na neku koja je ljepša od njih, pa udri i šta treba i šta ne treba.
Ubuntu prelazi na Yahoo!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu prelazi na Yahoo!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- glaskoncILLa
cisto da se ogradim od toga, ubuntu sam koristio i to u dvije verzije.
and then back to roots, iz opravdanih razloga.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- DoDo
- Spol: M
Ja sam se nedavno ipak vratil na kubuntu, ne zbog toga jer je najbolji (NIJE), nego zbog toga sto cesto nemam vremena traziti tar.gzippane sourceve i gubiti vrijeme kompajlirajuci ih, a upravo Ubuntu ima najvecu bazu paketa, sto sluzbenu, sto s getdeb.net-a.glaskoncILLa je napisao/la:cisto da se ogradim od toga, ubuntu sam koristio i to u dvije verzije.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
- Suko
- Site Admin
Ajmo malo ovo lamentirati?madone je napisao/la: Kad ste čuli da ubuntaš priča protiv drugih distri, nikad. Mora da su onda sve savršene osim ubuntua
Stvarno, i drugi su močili prste u pekmez.
Ali nitko od Ubuntaša baš ne proziva okolo.
A svi ostali prozivaju Ubuntu kao jednog od zlih i pohlepnih.
- Markec
Meni je žao Yahoo-a što su sklopili ugovor sa Microsoftom, jer znam da će za koju godinu microsoft odjebati yahoo kada ubere njegove korisnike.
Sto se tiće ubuntua na Yahoo nesmeta me, više će zaraditi i moči će napraviti idući put još bolji ubuntu ili pokrenuti neke nove projekte. Možda nakon Lucida, Google da više novca od yahooa pa se sa Ubuntu 10.10 vrate na google tko zna.
Sto se tiće ubuntua na Yahoo nesmeta me, više će zaraditi i moči će napraviti idući put još bolji ubuntu ili pokrenuti neke nove projekte. Možda nakon Lucida, Google da više novca od yahooa pa se sa Ubuntu 10.10 vrate na google tko zna.
To je jedan od razloga zašto sam na ubuntu/kubuntu, htio sam ostati na fedori al ono skuzio da neke programe treba dodatno podešavati recimo bootchart da bi ga na fedori osposobio treba upisivati dodatne linije koda.DoDo je napisao/la:Ja sam se nedavno ipak vratil na kubuntu, ne zbog toga jer je najbolji (NIJE), nego zbog toga sto cesto nemam vremena traziti tar.gzippane sourceve i gubiti vrijeme kompajlirajuci ih, a upravo Ubuntu ima najvecu bazu paketa, sto sluzbenu, sto s getdeb.net-a.glaskoncILLa je napisao/la:cisto da se ogradim od toga, ubuntu sam koristio i to u dvije verzije.
- DoDo
Zasto tako mislis?Markec je napisao/la:Meni je žao Yahoo-a što su sklopili ugovor sa Microsoftom, jer znam da će za koju godinu microsoft odjebati yahoo kada ubere njegove korisnike.
Što će onda napraviti korisnici Yahoo maila, preći na Hotmail?Markec je napisao/la:Meni je žao Yahoo-a što su sklopili ugovor sa Microsoftom, jer znam da će za koju godinu microsoft odjebati yahoo kada ubere njegove korisnike.
- Markec
Dosada je microsoft neke ugovore sklapao i neke je prekršio i uspio nekako zaobiči .DoDo je napisao/la:Zasto tako mislis?Markec je napisao/la:Meni je žao Yahoo-a što su sklopili ugovor sa Microsoftom, jer znam da će za koju godinu microsoft odjebati yahoo kada ubere njegove korisnike.
evo naprimjer ovo, kopirano sa drugog foruma
kako su sredili micrographx 1980. , tvrtku koja je napravila razvojni alat mirrors za portanje softwarea s OS/2 na windows i obrnuto. rekli su im da su zainteresirani da licenciraju taj alat.sklopili su tajni ugovor. poslije je microsoft prestao provoditi taj dogovor i sam napravio sličan alat , eliminirajući potrebu micrographxovog mirrorsa. poslije micrographx prodaje mirrors IBM-u , ali microsoft je već poduzeo određene mjere da zabrani IBM-u portanje win programa na OS/2
ukinut će kao sto ukinuli geocitiespingu je napisao/la: Što će onda napraviti korisnici Yahoo maila, preći na Hotmail?
- DoDo
U 1980-tima se je to moglo raditi, jer je tek manji broj ljudi imalo racunalo. Danas takvo sto ne bi moglo proci bez sudskog postupka jer jednostavno je vise oci uprto u poslovanje.
Jednostavno, dok manji broj ljudi prati tvoje poslovanje, lakse mozes raditi malverzacije.
Jednostavno, dok manji broj ljudi prati tvoje poslovanje, lakse mozes raditi malverzacije.